![]() |
| |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye | Postbitte Konu Sayısı Gösterimi Caps: ![]() posbit_legacy template'nde bul; Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Değiştir; Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Ekteki Plugini import etmeyi unutmayın. DeadLy 'e Teşekkürler. Konu ScReaM_ tarafından (04-30-2008 Saat 17:18 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| |
| | #2 (permalink) |
| Admin | Teşekkürler ßatu
__________________ -- vBulletin Eklentler, Temalar, Template Modifikasyonlar ve S.S.S Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinecektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı kaiser_ dealxa [at] hotmail.com adresine mail olarak gönderiniz. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 26
Rep Gücü: 0 ![]() | arkadaşlar bişey sormak istiyorum modulu inceledim anladıgım kadarıyla bir uyenin o gun kaç konu attgını gösteriyor bunu nasıl aktif edebilir yada bana bir üyenin yada moderatörün gunluk konu ekleme istatisliklerini gösteren bir sistem lazım ilgilenirseniz sevinirim.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Admin | bu eklenti toplam konu sayısını gösterir. Günlük istiyorsan eğer http://www.ultravb.com/forum/search.php?searchid=274 bunu kullanabilirsin. Yani Bugünün Mesajları özelliği. Navbar'da hızlı linkler bölümünde mevcut. Yani istediğin şeyi http://www.ultravb.com/forum/search.php buradaki arama seçeneklerinde doğru kısımları işaretliyerek yapabilirsin.
__________________ -- vBulletin Eklentler, Temalar, Template Modifikasyonlar ve S.S.S Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinecektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı kaiser_ dealxa [at] hotmail.com adresine mail olarak gönderiniz. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Admin | Tekrar dene ufak bir hata olmuştu hallettim.
| | |
| | #9 (permalink) |
| Admin | Eklenti bizzat elimden geçti hatalarını da düzelttim. Sorunsuz çalışıyor. yapamadıysan yapamıyorum dersin. Nerede takıldın ?
| | |
| | #12 (permalink) |
| Yeni Üye | Çok güzel bir eklenti daha önce başka yerlerde görmüştüm bu eklentiyi ama yapamamıştım. Oldukça kolay ve hoş oldu. Ayrıca konu sayısının üzerine tıklayıncada üyenin açtığı konular görünüyor, mesajlar da aynı şekilde. Bunu daha da güzelleştirebilirsiniz bence. Mesela bu şekilde konu ve mesaj sayıları mavi görünüyor. Mavi değil de her üyenin üye renginde olursa tam süper olacak. Bunu yapmak mümkünmü. |
| | |
![]() |
| Anahtar Kelimeler |
| gösterimi, konu, postbitte, sayısı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |