![]() |
| |||||||
| vBulletin 3.6.x Eklentileri vB3.6 Add-ons, Hacks, Mods, Products, Plug-ins, and code modifications |
| Tags: gelismis rss feed |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 (permalink) |
| Uzman Üye Üyelik tarihi: Feb 2007
Rep Gücü: 17 ![]() | Dosyayı asagıya ekliyorum Dosyanın icindeki cv_rss_feeds.php dosyasını forumunun anadizinine images klasorunun icindeki klasorude oldugu gibi images klasorune yukleyin. Gelişmiş RSS.xml dosyasınıda urun yoneticisinden import edeceksin. Demo İsteK Üzerine Verdim. Pardon Rar Şifresi : ultravb.com
__________________ # Net ve Web Serüveni Konu St.Frame tarafından (01-23-2008 Saat 23:03 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| |
| | #7 (permalink) |
| Admin | Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Bu arada eklentinin sahibi: CinVin vB Forum Feeds by CinVin Paylaşım için Teşekkürler.
__________________ -- vBulletin Eklentler, Temalar, Template Modifikasyonlar ve S.S.S Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinecektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı kaiser_ dealxa [at] hotmail.com adresine mail olarak gönderiniz. |
| | |
![]() |
| Anahtar Kelimeler |
| ekle, feed, gelişmiş, google, rss, vssayfa, yahoo |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |