![]() |
| |||||||
| vBulletin 3.6.x Eklentileri vB3.6 Add-ons, Hacks, Mods, Products, Plug-ins, and code modifications |
| Tags: system, tags, thread, thread tags, zoints, zoints tags |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #20 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 16
Rep Gücü: 0 ![]() | yaa etiketleme kısmı çalışıyor da istatistikler ve linklerin hiçbiri düzgün çalışmıyor. siteadresim.com/tags/index.php yazdığımda yada navbardan TAGS a tıkladığımda tamamen boş bir sayfa çıkıyor neden olabilir |
| | |
| | #21 (permalink) |
| Üye Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: Turkey Yaş: 19
Rep Gücü: 10 ![]() | CRY_WOLF ayarlarına gir http://www.ultravb.com/forum/tags/ aynen böle olmalı adı ftpde atarken adı tagstır bende yükledim olmadı ama sonradan urlsini böyle yaptım oldu |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Admin | AdminCP ayarlarındaki Tags URL Type kısmını server'ına göre düzenliceksin. Windows server ise mod rewrite özelliği çalışmaz.
__________________ -- vBulletin Eklentler, Temalar, Template Modifikasyonlar ve S.S.S Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinecektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı kaiser_ dealxa [at] hotmail.com adresine mail olarak gönderiniz. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 16
Rep Gücü: 0 ![]() | Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. --- @DeadLy orada zaten Basic URL yi seçtim sorun yaratmasın die ayrıca sunucu apache, ISS değil bildiğim kadarıyla... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Admin | Sunucun apache ise mod rewrite'ı seç. Dosyaların okuma ve çalıştırma izinlerini kontrol et.
__________________ -- vBulletin Eklentler, Temalar, Template Modifikasyonlar ve S.S.S Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinecektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı kaiser_ dealxa [at] hotmail.com adresine mail olarak gönderiniz. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Üye Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 19
Rep Gücü: 10 ![]() | bende resimler felan hiçbişey görünmüydu.. vbuletin seçenekleri>>site adı /url /irtibat bilgileri>>forum adresi>> www.siteadi.com yaptım oldu. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Admin | biyerde hatan var. Adımları tekrar kontrol et. konuda nasıl anlattıysam şuan UVB'yede öyle kurdum ve sorunuz.
| | |
![]() |
| Anahtar Kelimeler |
| tags, thread, zoints |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |