![]() |
| |||||||
| vBulletin 3.6.x Eklentileri vB3.6 Add-ons, Hacks, Mods, Products, Plug-ins, and code modifications |
| Tags: system, tags, thread, thread tags, zoints, zoints tags |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 (permalink) |
| Admin | Zoints Thread Tags System YükLeme
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Character Replacements yazan yere Türkçe karakterLerin İngiLizce karaterLere çeviriLmesi için Türkçe karakterLeri giriyoruz. Örnek: ş s ı i ğ g ç c ö o ü u İ i ß b Ş s Ç c < _ > _ ! _ é e PLugin'in yararLarı :
EkLenti Sahibi: DChapman Orj. Link: Zoints Thread Tags - GREAT for SEO - vBulletin.org Forum
__________________ -- vBulletin Eklentler, Temalar, Template Modifikasyonlar ve S.S.S Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinecektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı kaiser_ dealxa [at] hotmail.com adresine mail olarak gönderiniz. Konu ScReaM_ tarafından (04-23-2008 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| |
| | #7 (permalink) |
| Admin | DiLLerde o sözcüğü arama yap. Posting Sözcük Grubu zointstags_tags_desc kısımını buL ve Türkçe oLan kısıma; Konunuzla İlgili En Fazla 3 Kelime Yazın [Lütfen Alakasız Olmasın] keLimesini yapıştır ve kaydet.
__________________ -- vBulletin Eklentler, Temalar, Template Modifikasyonlar ve S.S.S Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinecektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı kaiser_ dealxa [at] hotmail.com adresine mail olarak gönderiniz. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Üye Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 23
Rep Gücü: 10 ![]() | Please separate tags with commas. Each tag can only have a maximum of 3 words, and each word a maximum of 20 characters. arkdaslar Tags add yaptigimda hep bu yazi cikiyor 20 karakter felan diyo bunu nereden 30 veya 40 yapa bilirim bi yardim |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Admin | hayır win'de çaLışmaz
__________________ -- vBulletin Eklentler, Temalar, Template Modifikasyonlar ve S.S.S Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinecektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı kaiser_ dealxa [at] hotmail.com adresine mail olarak gönderiniz. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Admin | Zoint Seo'nun yaptığını yapamaz ama baya etkiLidir.
| | |
![]() |
| Anahtar Kelimeler |
| tags, thread, zoints |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |