![]() |
| |||||||
| vBulletin 3.6.x Eklentileri vB3.6 Add-ons, Hacks, Mods, Products, Plug-ins, and code modifications |
| Tags: zointseo v222 |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 (permalink) |
| ///chattzz - UltraVB\\\ | ZointSeo v.2.2.2 Ekteki dosyaları ftp den forumunuzn klasörlerinin bulunduğu dizinlere yükleyiniz. Ekteki xml yi ürün yöneticisinden import ediniz... "forumdisplay" templatesini açın ve bu kodu bulun; Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. .htaccess isimli bir metin belgesi oluşturun ve içerisine bu kodları ekleyip anadizine yükleyin Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Eklentinin Yapımcısı : Zoints Not : Linux serverlerde çalışmaktadır. Konu ScReaM_ tarafından (05-16-2007 Saat 08:43 ) değiştirilmiştir. |
| |
| |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Turkiye
Rep Gücü: 9 ![]() | Tesekkür Ederim Güzel bir anlatım.ama ufak bir sorun olustu Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. bende htaccess yaptım sorun olurmu? |
| |
| | #4 (permalink) |
| Admin | Not defterini açarsın orada verilen kodları yapıştırırsın sonra Farklı Kaydet'i tıklarsın. ismine sadece .htaccess yazarsın ve kaydet dersin olur. olmaz die bişe yok
__________________ -- vBulletin Eklentler, Temalar, Template Modifikasyonlar ve S.S.S Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinecektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı kaiser_ dealxa [at] hotmail.com adresine mail olarak gönderiniz. |
| |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 25
Rep Gücü: 9 ![]() | arkadaslar ben zoint'in 2.2.2 sini kurdum ama aklentı enable iken anasyafa gorunuyo dıger sayfalara tıkladıgımda "No input file specified"boyle bır yazı gelıo ve sayfalar gorunmuyo turkce acıklaması dosya tanımlanamdı gıbı bısey olsa gerek acaba hatayı nerede yaptım fikir uretebılecek olan var mı? |
| |
| | #9 (permalink) |
| Bağımlı Üye | CiyaEzIM Flood Yaptığın İçin Uyarıldın.... zippro senin sorunada gelince forumdaki konuları linkleri html yapar googleın daha iyi indexlemesini sağlar...
__________________ http://img442.imageshack.us/img442/1541/imza2xj8.jpg Her Türlü Tasarım İşi Yapılır... Msn Destek İstemeyin Pm.... |
| |
| | #10 (permalink) |
| Üye Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 25
Rep Gücü: 9 ![]() | Benim sırunuma kimse el atmamıs ama ben cevabını buldum yanıtlım bari; vbulletin.org da diioki eger benım bahsettıgım hatayı alıyosan buyuk ıhtımalle serverdan kaynaklanıyo php sunucun cgi modda calısıyosa bu hata sıkca rastlanır dıyo sunucu bı kod verıomus onu plugin e eklıyomussun sonra duzgun calısıyomus sorun buradaymıs arkadaslar benımle aynı sorunu yasayanlar varsa ahanda cevabı.. hostun mod rewrite desdeklemsı sart yani |
| |
![]() |
| Anahtar Kelimeler |
| zointseo |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |