![]() |
| |||||||
| Adobe Photoshop & İmageready Adobe Photoshop, Photo shop, Photoshop Dersleri, Photo Shop Tutorial, Adobe Photoshop CS2, Adobe Photoshop CS3, PhotoShop download, photoshop brush, plugin, action, filter, tip, elements, training, e-book, font, design. |
| Tags: 409 photoshop styles |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 (permalink) |
| Webmaster Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: CoreL başında
Rep Gücü: 40 ![]() ![]() ![]() | 409 Photoshop Styles Arkadaşlar Başlıktada olduğu gibi Photoshop Stylesleri var.Aşağıda Bİr Kaçtane örnek Resim Gösterdim.Güle Güle Kullanın... Burdan İndirebilirsiniz |
| | |
| |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 20
Rep Gücü: 0 ![]() | Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Webmaster Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 26
Rep Gücü: 27 ![]() | Evet bölüm moderatörleri burda soru sorulmuş cevabınızı bende bekliyorum ![]() Herkes sizmi leyn bilsin anlatın bakem![]() ![]() Emeğine sağlık big bu arada
__________________ E-Ticaret Sitesi Kurulur Tasarım Yapılır Not : Pm Atarak Msn Destek İstemeyiniz iletişim : destek@tokattasarim.com |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Bağımlı Üye | Kardeş öncelikle kusura bakma biraz geç oldu... ![]() İndirdiğin styleleri öncelikle rardan çıkar....sonrada ps yi bilgisayarın c ya da d kısmına hangi bölüme yüklemişsen oraya gir ...mesela C/Program Files/Adobe/Adobe Photoshop CS2/Presets/styles klasörüne gir ve bu styleleri oraya kopyala.... daha sonrada bu styleleri kullanman için ps yeaç ...ordan edit menüsüne gir oraadan preset manager'i tıkla ve açılan pencereden styleyi secip load seceneğini tıkla ve indirdiğin style yi secerek tekrar load ı tıkla... anlamadyısan resimlere bak kolay gelsin kardeş...
__________________ ________________ Pm ile soru sormayınız! Gereksiz Bold ve Size Tagı kullanmayalım! Flood yapmayalım! ve en önemlisi Amacımızı Unutmayalım! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Webmaster Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 26
Rep Gücü: 27 ![]() | Aranel sende olmasan buraya bakan olmayacak ![]() SaoL![]()
__________________ E-Ticaret Sitesi Kurulur Tasarım Yapılır Not : Pm Atarak Msn Destek İstemeyiniz iletişim : destek@tokattasarim.com |
| | |
| | #11 (permalink) |
| Tasarım Uzmanı Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: Marmara Üniversitesi Yaş: 21
Rep Gücü: 23 ![]() ![]() ![]() | güzel paylaşım sağol..
__________________ _________________ Pm ile soru sormayınız! Gereksiz Bold ve Size Tagı kullanmayalım! Flood yapmayalım! ve en önemlisi Amacımızı Unutmayalım! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 20
Rep Gücü: 0 ![]() | hepsini birden yükledim anlattığın şekilde sağol ama ben bunu yazı yazarken nasıl kullanıcam yazı aracını seçip present managere gitmeye çalışıyorum gri görünüyor yani tıklanöıyor ben bu yazı stilleri ile yazı yazmak için ne yapmalıyım... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Bağımlı Üye | Çok Güzel Sağolun Aranel Anlatımda Züpper
__________________ http://img442.imageshack.us/img442/1541/imza2xj8.jpg Her Türlü Tasarım İşi Yapılır... Msn Destek İstemeyin Pm.... |
| | |
![]() |
| Anahtar Kelimeler |
| 409, photoshop, styles |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |