![]() |
| |||||||
| Adobe Photoshop & İmageready Adobe Photoshop, Photo shop, Photoshop Dersleri, Photo Shop Tutorial, Adobe Photoshop CS2, Adobe Photoshop CS3, PhotoShop download, photoshop brush, plugin, action, filter, tip, elements, training, e-book, font, design. |
| Tags: 803, brush, set, setlerim, toplam |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 (permalink) |
| Admin | Brush Setlerim (53 Set Toplam 803 Brush) Kendi brush setimi paylaşıyorum 53 Set Toplam 803 Brush ve hepsi deviantart'dan indirmiştim kendim seçerek en kullanışlı, işe yarayacak brush setleri var kesinlikle tavsiye ediyorum.Toplam Boyut: 60Mb (rarlı) Brush Setini İndir.. ==================== Bu kadar brush'ı aynı anda Ps'de açmak nerdeyse imkansız gibi birşey onun için size Ps gerekmeden brushları önizleme bakabileceğiniz programı da upload ettim. Programın kurulumu ve kullanımı gayet basittir.Programı İndir.. İyi Çalışmalar.
__________________ -- vBulletin Eklentler, Temalar, Template Modifikasyonlar ve S.S.S Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinecektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı kaiser_ dealxa [at] hotmail.com adresine mail olarak gönderiniz. |
| | |
| |
| | #2 (permalink) |
| Tasarım Uzmanı Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: Marmara Üniversitesi Yaş: 21
Rep Gücü: 23 ![]() ![]() ![]() | Sağol güzel brushlar web site ve birçok grafikj tasarımda kullanılabilir
__________________ _________________ Pm ile soru sormayınız! Gereksiz Bold ve Size Tagı kullanmayalım! Flood yapmayalım! ve en önemlisi Amacımızı Unutmayalım! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Webmaster Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 26
Rep Gücü: 27 ![]() | saol kardeş
__________________ E-Ticaret Sitesi Kurulur Tasarım Yapılır Not : Pm Atarak Msn Destek İstemeyiniz iletişim : destek@tokattasarim.com |
| | |
| | #11 (permalink) |
| Uzman Üye Üyelik tarihi: Feb 2007
Rep Gücü: 17 ![]() | TeşekkürLer ! (:
__________________ # Net ve Web Serüveni |
| | |
![]() |
| Anahtar Kelimeler |
| 803, brush, set, setlerim, toplam |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |