![]() |
| |||||||
| Adobe Photoshop & İmageready Adobe Photoshop, Photo shop, Photoshop Dersleri, Photo Shop Tutorial, Adobe Photoshop CS2, Adobe Photoshop CS3, PhotoShop download, photoshop brush, plugin, action, filter, tip, elements, training, e-book, font, design. |
| Tags: animasyon yapimi stone |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 (permalink) |
| Tasarım Uzmanı Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: Marmara Üniversitesi Yaş: 21
Rep Gücü: 23 ![]() ![]() ![]() | Animasyon Yapımı (St.ONe) ![]() ![]() 1- 600*200 pixel bir layer açıyoruz bacground beyaz.. 2- Yeni bir layer açıyoruz ( ctrl+shift+alt+n ) Açtığımız layera shape "şekil" çiziyoruz.. ![]() ![]() ![]() ![]() 3- resimdekiler gibi seklimize efekt veriyoruz (herkes istedigi gibi verebilir) 4- ( ctrl+j ) ile layerlarımınızı kopyalıyoruz..Ben 3 tane kopya çıkarttım.. ![]() ![]() ![]() 5- yazımıza isterseniz benim gibi efekt verebilirsiniz.. 6- yuvarlak içine aldığım kısımları şimdilik kapatıyoruz.. ordaki gözlerin üstüne tıklamak yeterli ![]() 7- her kutucuğa oklarımızı ciziyoruz veya başka bir şekilde olabilir isteğe bağlı...yazılara uyguladıgım efekti aynen bunlarada uyguladım.. ![]() 8- window-animation seçeneğinin açık olması lazım.. ![]() 9- kırmızı ile işatretlediğim new farme kısmıdır new farme "yeni farme" yaratıyoruz ve kapatıgımız gözlerden birini açıyoruz. ben en baştakini açtım sizin animasyonda hangisi önce başlamasını istiyosanız onla başlayabilirsiniz.. ![]() 10- birsonraki farmede 2.kutudaki oku açtık 1 kutudakı oku kapatıp harfimizi açtık bu şekilde diger farmelerde de devam edelim. ![]() 11- hareketlerinizin hepsini bitirdik sıra farmelerin zamanlarına geldi son resimde gösterdigim okun ucundaki oka tıklayarak istedigimiz zamanda yapıyoruz.. ![]() Kolay gelsin dersimiz bitmiştir.. Hazırlayan : St.ONe
__________________ _________________ Pm ile soru sormayınız! Gereksiz Bold ve Size Tagı kullanmayalım! Flood yapmayalım! ve en önemlisi Amacımızı Unutmayalım! |
| | |
| |
| | #2 (permalink) |
| Webmaster Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 26
Rep Gücü: 27 ![]() | eline sağlık nedim Şu kasayı bi değişem hepsini yapacam Yapamazsam sorarım burdan iyi takip et bölümünü ![]()
__________________ E-Ticaret Sitesi Kurulur Tasarım Yapılır Not : Pm Atarak Msn Destek İstemeyiniz iletişim : destek@tokattasarim.com |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uzman Üye Üyelik tarihi: Feb 2007
Rep Gücü: 17 ![]() | TeşekkürLEr !
__________________ # Net ve Web Serüveni |
| | |
![]() |
| Anahtar Kelimeler |
| animasyon, stone, yapımı |
| Thread Tags |
| photoshop cs2 animasyon yapımı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |