![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlarınız & Çözümleri vBulletin hakkında tüm sorunlarınızı bu bölümden bizlere bildirebilirsiniz |
| Tags: boyle, isimlerini, nasil, posbit, yapabilirim |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 22
Rep Gücü: 0 ![]() | Böyle Posbit ve Üye isimlerini Nasıl Yapabilirim. Merhaba Arkadaslar ben böyle resimdekisi gibi posbit ama sadece istediğim üye grubuna göre yapıcam mesela admin inkisi ayrı olucak ve süper mod unkisi ayrı co admininkisi ayrı olucak ve nicklerde büyük istediğim gibi istediğim rengi verebileceğim farklı farklı üye gruplarına bu konuda bana yardımcı olurmusunuz... İki tane caps koydum bir yardımcı olurmusunuz.. yardımlarınızı bekliyorum böyle bir tane eklenti var saniyorsam.. buyrun capslar |
| | |
| |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: Anadolu da
Rep Gücü: 8 ![]() | Benimkisi ise diğer üye gruplarından ayarlanabilir, şöyle ki: önce admini düzenleyelim; Admincp -> Üye grubu -> Üye Grubu Yöneticisi -> administrator buraya girdikten sonra karşına bu ekran çıkar, ![]() eğer sadece ilk kutuya kodları eklersen profil alanın tümünde etkili olur. yok her ikisine de eklersen kodları, eklediğin kodlar sadece kullanıcı isminde etkili olacaktır. örnek veriyorum: ilk kutuya, Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. ortaya çıkan görüntü, ![]() bu şekilde olacaktır. yani eğer kodları kapatmazsan, eklediğin tüm kodlar tüm profilde etkili olur. işine yarayacak bir kaç kod; Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. u -> altı çizili yazı i -> italik font face -> yazı tipi size -> boyut color -> renk kendine göre düzenle ve editle. kolay gelsin... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 22
Rep Gücü: 0 ![]() | Cagonni Adminim sizin verdiğiniz eklenti 3.6.5 serisi için peki o eklenti 3.7.4 sürümü içinde geçerlimi acaba ?? tesekkürler ederim yardımlarınız için!!! fntal senin dediklerini uygulayacam tesekkürler ederim ellerinize sağlık.. |
| | |
![]() |
| Anahtar Kelimeler |
| böyle, isimlerini, nasıl, posbit, yapabilirim, Üye |
| Thread Tags |
| vbulletin posbit üye isimlerinin altı çizili |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |