![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlarınız & Çözümleri vBulletin hakkında tüm sorunlarınızı bu bölümden bizlere bildirebilirsiniz |
| Tags: acil, cikiyor, girisi, hatasi, sifre, uye, yapilmiyor, yardim |
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
| |
#1 (permalink)
|
| Üye Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 26
Rep Gücü: 10 ![]() | üye girişi yapılmıyor şifre hatası cıkıyor acil yardım Sevgili arkadaslar sitemde bir hata cıktı ilk defa karsılastım bana yardım edecek biri varsa yardım etsin siteme giriş yapıyorum hep alttaki yazı cıkıyor ... Düşündüm belki şifremi çalmış ola bilirler ama ne hikmetse yeni üyyelik aldım yine aynı şey cıktı şifre değiştirdim yine aynısı cıktı bu sorunda bana yardımcı olacak kişi var mı Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. |
| | |
| |
| | #2 (permalink) |
| Admin Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 25
Rep Gücü: 500 ![]() | başka arkadaşlarınızın denemesini isteyin (cookie sorunu olabilir.) olmazsa eklenti sistemini kapatıp deneyin. olmazsa login.php dosyasının orjinalini upload edin.
__________________ UltraVB Sadece Destek Sitesi Değil Aynı Zamanda Paylaşım Sitesidir.Paylaşım Yaptığınız kadar Destek İstemeniz Rica Olunur. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Admin | başka user derken başka bir arkadaşınız denesin. mesela verin sitenizi ben üye olayım bir deneyeyim hata ile karşılaşacak mıyım diye
__________________ -- vBulletin Eklentler, Temalar, Template Modifikasyonlar ve S.S.S Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinecektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı kaiser_ dealxa [at] hotmail.com adresine mail olarak gönderiniz. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Admin | lisanssız bir vb mi kullanıyorsunuz? ftp'deki tüm dosyalarınızı yenileyin, navbar template'ini resetleyin.
__________________ -- vBulletin Eklentler, Temalar, Template Modifikasyonlar ve S.S.S Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinecektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı kaiser_ dealxa [at] hotmail.com adresine mail olarak gönderiniz. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Üye Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 26
Rep Gücü: 10 ![]() | msn eklermisin beni cebrailalemdar@gmail.com |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Admin | msn kullanmıyorum, siz dediklerimi uygulayın.
| | |
![]() |
| Anahtar Kelimeler |
| acil, Çıkıyor, girişi, hatası, yapılmıyor, yardım, Üye, Şifre |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.ultravb.com/genel-sorunlariniz-cozumleri/17455-uye-girisi-yapilmiyor-sifre-hatasi-cikiyor-acil-yardim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| UltraVB.Com | vBulletin Destek ve Geliştirme Forumu | This thread | Refback | bir Hafta önce 18:41 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |