![]() |
| |||||||
| Adobe Photoshop & İmageready Adobe Photoshop, Photo shop, Photoshop Dersleri, Photo Shop Tutorial, Adobe Photoshop CS2, Adobe Photoshop CS3, PhotoShop download, photoshop brush, plugin, action, filter, tip, elements, training, e-book, font, design. |
| Tags: ps yardim |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #17 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 19
Rep Gücü: 0 ![]() | aranel hojam çok saol=) bnde onu soracaktm tam=)
__________________ http://img81.imageshack.us/img81/493...mgirsinsb2.png |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Tasarım Uzmanı Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: Marmara Üniversitesi Yaş: 21
Rep Gücü: 23 ![]() ![]() ![]() | psd si varsa layer tablosundan yazının ustune cıft tıklarsan yazıyı sılıp degıstırebılırsn okla gosterdım resımde onun dısında baska yere tıklarsan basla işlevleri calıştırırsın...!
__________________ _________________ Pm ile soru sormayınız! Gereksiz Bold ve Size Tagı kullanmayalım! Flood yapmayalım! ve en önemlisi Amacımızı Unutmayalım! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Üye | Merhaba, Psde resime buton yapıyorum ve içine link ekledikten sonra web sayfası olarak kaydediyorum buraya kadar herşey güzel.Fakat kaydettiğim html yi forumun ana dizinine attığım da yaptığım o güzel giflerin yerinde çarpı işaretleri var yaptığımdan eser yok sadece link duruyo.Sebebi nedir nasıl yaptığım gibi görünmesini sağlayabilirim. |
| | |
| | #23 (permalink) |
Rep Gücü: 23 ![]() ![]() ![]() | sorun tam olarak acık degıl şimdi bu butonlar header'a mı olacak... eyer oleyse dosya yolun yanlıs localde denedıgın ıcın sorun olmaya bılır fakat servera attıgında dosya yollarını bastan yazman gerekebılır.... ama senın bu dedıgın buttonlar cevap yap yenı konu ac gıbı buttonlar ıse sadece forumdakı button klasorune gıf olarak atsanda olur..ama sanırm sorunun daha cok headera buton eklemek gıbı geldı dosya yollarını kontol edersen düzgün cıkar..
__________________ _________________ Pm ile soru sormayınız! Gereksiz Bold ve Size Tagı kullanmayalım! Flood yapmayalım! ve en önemlisi Amacımızı Unutmayalım! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Üye | sorunum aslında websitenin hepsini yani bir index.html'yi photoshopta oluşturabiliyorum fakat dediim gibi image lar çıkmıyordu. Sorunu çözmüş gibiyim, sawe for web olarak kaydettiğimde kaydettiğim klasörün içerisine images klasörü atıyormuş onları ftp ye attıktan sonra bi kısmını çalıştırabildim. |
| | |
| | #25 (permalink) |
Rep Gücü: 23 ![]() ![]() ![]() | tamam sorunu hallolmuş gibi
| | |
![]() |
| Anahtar Kelimeler |
| hakkındaki, photoshop, sorularınız |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |