Tüm Versiyonu Göster : vBulletine Müthiş Flash Chat Uygulması--Kaçmaz
KoSoVaLı
02-23-2007, 10:47
FlashChat v477
http://img177.imageshack.us/img177/8683/flashchatkc4.gif
Bir çok hazırforum sistemine uyumlu chat scripti bu chat scripti mybb'den tutunda smf foruma kadar aklınıza gelebilecek bütün boardlara uyumludur...
Demo : “chat.tufat.com/stateless/”
YakLaşık Dosya Boyutu :
DownLoad Server : RapidShare
Burdan İndir (http://rapidshare.com/files/13685649/FlashChat_v477.rar.html)
Kolay Gelsin...!!!!
Adminler:Konu için en uygun burayı gördüm
NOT::::::: 3.6.4 Yazdım ama Tüm Hepsine Uyar...!
Demo siteye girip denedim harika ama bu chat olayını nasıl kurucak ayrıca sistemimizi ne kadar yaşlatır?
Bant genişliğimiz etkilenirmi?
Cevapsız bırakmazsanız sevinirim.
İyi forumlar...
KoSoVaLı
02-23-2007, 14:36
metmen, bw gidebilir ama çok güzel bende kullanıyorum
kuruluma gelince install yapcaksın install klasörü var;)
CiyaEzIM
02-24-2007, 04:08
açık varmı bunda acaba?
kaptanblack
02-24-2007, 12:40
bi flashchatte açık vardı ama o flashchat bu mu bilmiyorum :D
KoSoVaLı
02-24-2007, 12:48
Hayır Açık Fln Yok....!!!!
CiyaEzIM
02-24-2007, 13:57
yaw zaten ChModların 777 kalması başlı başına bir açık.!!
NAsıl açık yok dersin?
Bir Güvenlik Yaması Falan Varmıdır...
extreme_mac
03-01-2007, 00:16
çok güzel bişey ya teşekkürler :)
NightVision
03-01-2007, 02:18
FlashChat 4.77 de şuan için bilinen bir açık mevcut değildir. En son bilinen açık 4.5.7 sürümündeydi.
nazimdemir
03-08-2007, 18:03
evet kurulum ve VBulltein icine Entegre etme yollarinida anlatirsaniz gayet iyi olacak...
KoSoVaLı
03-08-2007, 18:54
chat klasörünü ana dizinine at kur o otomatik alıyor;)
NAsıl açık yok dersin?
Senin Dedigine Göre vBAdvanced CMPS'dede Acık War O Zaman !
KRaL_JAcK_
03-13-2007, 12:50
vb ye nasıl entegre ediliyor ? asıl anlatılması gereken o değilmi yoksa sadece bu chat kullanmak isteyen kullnasın cinsinden mi?
kaan_18_Samsun
03-13-2007, 20:00
bır katagorı acıp ıcıne yerlestırebılırsın (:
By_Kalpsiz
03-13-2007, 21:48
arkadaslar admin panele k.adı şifre kabul etmiyor defult bir ayar falan mı vvar admin paneline ulaşabilen var mı ??
WebmasterAdmin
03-14-2007, 23:56
[QUOTE=By_Kalpsiz;16862]arkadaslar admin panele k.adı şifre kabul etmiyor defult bir ayar falan mı vvar admin paneline ulaşabilen var mı ??[/QUOTE
çILDIRMIŞ oLMALISIN dOSTUM nASIL kULLANICI aDı ve Şifrenle giremiyosun ben kurdum çok güzel ve Şık fakat Arkadaşlar Band Alanı Yüzünden de Kaldırmak Zorundayım :( :D:D
Kuracak Olan arkadaşlara Hayırlı Olsun
Screm__ Yukarıda Dediklerine tamamen katılıyorum:tongue3:
kaan_18_Samsun
03-15-2007, 06:55
ya ben ayrı bır klasore kurdum daha sonra vb ye entegre etmeyı denedım yanı ısaretledım vb3.6 yı ama hata verdı baska klasorde oldugu ıcınmı??
bırde bunda nasıl admın mod kanal yonetıcısı falan verces ayarlarından da bıraz bahsedersenıs ıyı olur
alemciler32
03-15-2007, 14:52
ya ben bunu kuramadım 3.6.5 kullanıyorum
Warning: main(/usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/deneme/Forums/chat/chat/inc/cmses/../../../includes/config.php) [function.main]: failed to open stream:
No such file or directory in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/deneme/Forums/chat/chat/inc/cmses/vbulletin36CMS.php on line 226
Warning: main() [function.include]: Failed opening '/usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/denemei/Forums/chat/chat/inc/cmses/../../../includes/config.php' for
nclusion (include_path='.:') in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/denemei/Forums/chat/chat/inc/cmses/vbulletin36CMS.php on line 226
Error 02 - vbulletin config file not loaded, check you have the correct path.
böyle bir hata alıyorum
alemciler32
03-15-2007, 15:23
admin paneline giremiyorum daha yeni kurduğum halde giremiyorum ayrıca chatui.fla isimli dosya ftpye atamıyorum funpic kullanıyorum dosyanın boyutu 2.784Kb bunla alakalı olabilirmi ayrıca kurulum sırasında vb3.6 yı seçtiğimde hatayla karşılaşıyorum bi çaresi varmı bilenler lütfen yardımcı olsun admin panelinin şifresini nerde tanımlıyoruz kurarken hem lütfen yardım edin
By_Kalpsiz
03-15-2007, 15:30
arkadaslar admin şifresi adminpass da onuda nasıl değiştirecez anlayan yokmu yaw bi yardım edin hele =)
kaan_18_Samsun
03-18-2007, 15:44
admın sıfresı admın pass degıl
eger forum dızınıne attıysanız admın sıfrenıs sızın forumdakı admın sıfrenızdır
ben kurdum super oldu kullanıcılarında cok hosuna gıttı foruma kayıt olmayanlar gıremıyor
super bı paylasım ellerıne saglık
alemciler32
03-23-2007, 12:17
ya arkadaşlar ben bunu kuramadım vbulletini seçtiğim zaman aşağıdadki yazmış olduğum hatayı veriyor
Warning: main(/usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/deneme/Forums/chat/chat/inc/cmses/../../../includes/config.php) [function.main]: failed to open stream:
No such file or directory in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/deneme/Forums/chat/chat/inc/cmses/vbulletin36CMS.php on line 226
Warning: main() [function.include]: Failed opening '/usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/denemei/Forums/chat/chat/inc/cmses/../../../includes/config.php' for
nclusion (include_path='.:') in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/denemei/Forums/chat/chat/inc/cmses/vbulletin36CMS.php on line 226
Error 02 - vbulletin config file not loaded, check you have the correct path.
böyle bir hata alıyorum
bunu nasıl yapabilirm yardımcı olursanız sevinirim
kaan_18_Samsun
03-23-2007, 18:14
eger forumun kurulu oldugu dızıne kurmadıysan o hatayla karsılasırsın aynısı bendede cıktı ama /forum dizinine attıgımda super oldu örnek www.forumojen.com sadece hafta sonları acıyorum yoksa bw ucuruyor :D
arkadaşlar herkes yaptım kurdum yada kuramadım gibi açıklamalar yazmış sadece mesaj yazmak içinmi yazıyorsunuz ya anlamadım bi bilen varsa ayrıntılı anlatsın yapamayanlar var kurulumu yapıpta çalıştıran ayrıntılı bi anlatsın arkadaşlar sevinecez yani
kaan_18_Samsun
03-27-2007, 12:08
sispi82 ben tamamen ilk msjda okuduklarımla kurdum ve calıstırdım
eger forumun www.siteadı.com/forum seklındeyse
rardan cıkan dosyaların
ftp://www.siteadı.com/forum/
klasorunun ıcıne atacaksın
daha sonra install.php yi calıstıracaksın karsına cıkan (2. adımdı galıba) hangı foruma entegre etmek ıstıyorsan onu secıyorsun ben vb3.6 yı sectım daha sonra kuruyorsun bıtıyor ıste hepsı bu baska yapman gereken bırsey yok
daha sonra
www.siteadi.com/forum/chat
girisin oluyor istersen dırek vermek ıstıyorsan yanı kullanıcıların bırdaha nıck ve sıfre yazmasını ıstemıyorsan
www.siteadi.com/forum/chat/flashchat.php yi link olarak yayınlayabılırsın ( ben oyle yaptım)
elımden geldıgı kadar gusel anlatmaya calıstım ....
saol kardeş şimdi deniyorum nasıl bişeymiş bide bunun navbara koymak için hangi kodlar lazım deadly usta yadımcı olurmusun ?
kaan_18_Samsun
03-27-2007, 18:44
navbara link ekleme forumda mevcut
www.siteadi.com/forum/chat
linkini navbara ekle olsun bıtsın (:
ilk admin şifresi ne oluyor bunu ya
kaan_18_Samsun
03-28-2007, 09:10
eger forum dizinine attıysan yanı foruma entegre ettıysen admın sıfresı forum dakı admın sıfren ıle aynı ama ayrı bır dızıne kurduysan
admın sıfresı : adminpass
BlueROSE
03-31-2007, 11:41
çok çabuk çöküyor bilginize
gerçekten güzel.
Forum aktüel bilgilerinde bu sistemin içerisinde olan kişileri göstermemiz mümkünmü.
bunu istediğimiz saatlerde nasıl kapatıp -açabiliriz.
ayrıca navbarda göstermek isteyen arkadaşlarımız içinde
navbar templateinde aşağıdaki kodu bul
<td class="vbmenu_control"><a href="search.php?$session[sessionurl]do=getdaily">$vbphrase[todays_posts]</a></td>
altına ekle
<td class="vbmenu_control"><a href="chat/flashchat.php"
target="flashchat">Sohbet Odası</a></td>
Not:ben sohbet odası adını verdim istersen kırmızı yazılı kısmı istediğin gibi değiştirebilirsin.
Csop-Turk
04-06-2007, 15:50
dosya reklamlı !
pusu6600
04-07-2007, 18:28
NAsıl açık yok dersin?
Yaw O zaman Portal Eklentisindede Açık Var!! Scream'ın Da Dediği Gibi Chmodla Alakası Yok;) Ama Bundada Açık Varmı Bilinmez;)
BEyler YArdım Edermisiniz Bi türlü Kuramadım ..
Zipten Çıkardıgım gibi ana dizine Attım www.xx.org/flashchat/chat/install.php yaptım Sayfa görüntülemedi..
Sonra Sadece chat i ana dizine Attım www.xx.org/chat/install.php yaptım olmadı ...
sonra sohbet yaptım klasörleri içine attım www.xx.org/sohbet/flashchat/chat/install.php Yaptım olmadı
Ftp ye tekrar attım kontrol için bidaha yaptım olmadı
( cmod lar hep 777 y di bu arada )
ArkadaşLAr Flood İçin Özür Dilerim Fakat Yardım Edebilecek kimse Yokmu :(
GeBZeLoRD
04-09-2007, 18:40
Arkadaşlar Resimdeki Hatayı Veriyor Neden Acaba Bi Yardım Edebilirmisin vBulletin 3.6.5 vBulletin Kullanıyorum Arkadaşda Bahsetmiş
NOT::::::: 3.6.4 Yazdım ama Tüm Hepsine Uyar...!
Resme Bakında Bana Bi Yardım Edin Aga
http://www.loadtr.com/2/4/bc5c93485ccbf6aff6da36deed06e646.jpg
Kardeşim Bi sölermisin install.php yi nasıl aktif ettin Ne yaptıysam aktif olmuyor :(
GeBZeLoRD
04-09-2007, 19:47
Aga ftpye atın mı tüm dosyaları sonra www.siteadi.com/chat/install.php diyorum ama kuramıyoruz bende kuramadım
GeBZeLoRD
04-10-2007, 16:01
Aga Bu Soruna Kimse Bakamıyacakmı :S
GeBZeLoRD
04-10-2007, 16:27
Arkadaşlar Kurulumu Buldum Yanlız Şu Var Bu Chat Sayfasını Kurmamız İçin İnstall Dosyasının Sağlam OLması Lazım Oda Sağlam Değil Eğer Ki? Başka Flash Chat'in Sürümünü Bulursanız Burdan Yüklenişi Var
Buyrun Sizi Burdan Alalım (http://www.tufat.com/docs/flashchat/integration.html)
GeBZeLoRD arkadasim ben o dedigin yerden tam sürümünü aldim gayet kolay kuruldu ve iyi bir sekilde calisiyor
ama bunun admin şifresi değişmiyo:D neden acaba:D
Yokmu bi Açıklık GEtirecek ??
ama bunun admin şifresi değişmiyo:D neden acaba:D
admin sifresi degismeyecek zaten sen forumda ne kullaniyorsan o gecerlidir.Yani zaten kurarken db safe mode off olacak o olmadigi zaman formunla chati birlestirmez cok özelligini kapatir.Eger entegre yapilmadan kurulduysa bir ise yaramaz.
subaruturkey
04-14-2007, 18:28
kardeş ben kurdum süper oldu tşkler...
kaan_18_Samsun
04-14-2007, 18:45
ben bırseyı yapamadım herseyı kurdum ama admın panelınden kayıt altına alınan msjları sılemıyorum onu nasıl sılebılırım db yalandan yere sısıyor _?
gfbismail
04-19-2007, 09:15
sevgili arkadaşlar şifreyi değiştirmek için chat programının içindeki config.php içinden değişiklik yapmanız gerekiyor....Orada adminpass diye default bir şifre var....onu istediginze gore değiştirebilirsiniz...
evet beyler ben size kendi sitesinden para verip aldigim FlashChat vereyim versiyon en yüksek versiyonu.Sorunsuz bir sekilde kuracaksinizdir eminim.Reklami falan yok versiyon v4711 bunu internette arasaniz bulamassiniz (ben bulamadim) bu programi size veriyorum ama bu eklenti bu forumdan disari cikmasin kabul ediyorsaniz alin indirin güle güle kullanin...
http://rapidshare.com/files/26788638/FlashChat_v4711.rar
gfbismail
04-19-2007, 13:54
haklı arkadaşımız ücretli bu eklentiyi kimse babasının hayrına buraya koymaz..Arkadaşımız gerçekten süper bir eklentiyi bizim için upload etmiş teşekkürler...onun haklarına sahip çıkalım.
kaan_18_Samsun
04-22-2007, 07:34
ya hersey guzelde ben kendı olusturdugum kullanıcı grupları flashchat e gıremıyoır neden olabılır ? uye haklarınıda kayıtlı kullanıcılardan alıyorum kayıtlı kullanıcı gıurıyor yenı olusturdugum gıremıyor ?
ya hersey guzelde ben kendı olusturdugum kullanıcı grupları flashchat e gıremıyoır neden olabılır ? uye haklarınıda kayıtlı kullanıcılardan alıyorum kayıtlı kullanıcı gıurıyor yenı olusturdugum gıremıyor ?
ilave grup üyeliklerinden kayitli üylerin haklarini vereceksin girerler:)
İndirdim Çok Güzel Bir Şeye Benziyor Bakalım Nasıl Olacak ....
iMKaNSıZ
04-26-2007, 21:25
yarım yamalak anlatacağına herşeyi tam düzgün anlatsana kardeş ne nereye kurulacak
Arkadaş bende ekteki gbi bir hata çıkıyor nerde hata yaptıgım konusunda yardımcı oLabilir misiniZ ???
Arkadaş bende ekteki gbi bir hata çıkıyor nerde hata yaptıgım konusunda yardımcı oLabilir misiniZ ???
no yazan dosyalara 777 degerini vermemessin onlari ver.
sağol
bu arada DJ YAHEL KİMDİR ?? gÜZEL MÜZİKLERİ VAR HEP DİNLİORUM İMZALARINIZDA SİTELERİ GÖRÜP
karakutu
04-28-2007, 03:20
çok güzel çalışdı saol ..!
GüzeL bi ekLenti ama Chat oLunca mirc e dönüyo forum bence...TşkLer...
kaptanblack
06-01-2007, 22:46
Senin Dedigine Göre vBAdvanced CMPS'dede Acık War O Zaman !
eğer chmod değerini 777 yaparsan tabiki açık olur...
onu zaten bazı modulleri kurmak için 777 yapmanız gerekir modulu kurduktan sonra 755 yaparsanız bi sorun olmaz !!!
ableemperor
06-06-2007, 15:24
ya kardeş insan bir eklenti verince etrafına bakar acaba bu eklentiyi yada bu chati herneyse bu vbulletin forum sahipleri bilmeden kurup yapabilirlermi bunu düşünmedin değilmi neyse sen en iyisi bu chat için ayrıntılı ve reklamsız bir şekilde konuyu tekrar anlat ve eklentinin bütün özelliklerini ve ayrıntılarını kaçırmadan anlat bir daha millet flood yapmasın alla alla ya gelmiş üye olmuş bişey bildiğini sanıyor :@
kaan_18_Samsun
06-07-2007, 19:00
bu dediklerini soylerken uslubuna dıkkat etsen daha guzel olmazmı !!!
ben hıc bırsey bılmeden ılk yazılan mesaja gore kurdum sohbetı ılk mesajda hersey gayet acık ama yınede anlamayan arkadaslarımız ıcın sonrakı mesajlarda acıklamalar yapılmıs zahmet edıp oıkuyuverseydın boyle ötmezdin!!
ronikilic
06-22-2007, 12:38
Arkadaşlar ben kurdum ancak bunu hostcunuzun yapması lazım ya bakın ana dizinde chat klasörü açın rapiddeki dosya rar lı...!onu zipee çevirin ve chat dosyasının içine atın gerisi hostcunuzu kalmış bişi ben yaptım mükemmel olduu arkadaşım paylaşım için tşklerr arkadaşlar tavsiye ederim site yavaslamıyo tersine hızlanıyoo valla billa sitee de agırlık yapmıyoo tavsiye ederim açık yok
Arkadşlar Ben Dosyaları Attım Tam Takır....
1 tane eksik yok www.siteadi.com/chat/install.php yapıyorum bu hata çıkıyor;)
http://img508.imageshack.us/img508/9375/sadoo5.jpg
yaptım ama sayfa olarak açılıyo.. ben giriş linkini navbara koydum.. popup olarak açmak için ne yapmak lazım??
Arkadaşlar bence açık falanda yok ve chmod izinleri de normal
kurulumu yaptıktan sonra chmodları tekrar eski haline döndürün ve siteniz.com (http://www.siteniz.com/chat/flashchat.php) 'yi çalıştırın sorunsuz çalışacaktır:)
KoSoVaLı
02-06-2008, 10:49
yorumlar için tşkler
yucelbey31
03-06-2008, 02:25
içinde install.php diye bi sayfa yok :S
snrgursu1907
03-06-2008, 09:56
teşekeüerler dostum
bw nedir yaaaaaaaaaaaaaaaa
yucelbey31
03-08-2008, 05:54