PDA

Tüm Versiyonu Göster : Template Değiştirmek

furkeyn
02-23-2007, 19:12
arkadaşlar bu osc nin templatelerini nereye koyuyoruz nasıl değiştirebiliriz?
ayrıca bir sitedekine benzer bir template yapabilmemiz mümkün mü?
ben mesela www.ormanurunleri.com (http://www.ormanurunleri.com) sitesinin temasını çok beğendim.böyle bir görünüm haline getirmek isterim osc yi.

KraL
02-24-2007, 02:01
Bu verdiğin site asp..Oscommerce ise php..Ama bunun gibi yapman mümkün tabi çok iyi bilmen lazım.

Template değiştirebilirsin tabiki,Eğer sitende kurulu bir osc. varsa bunun üstünden yapacaksan Admin klasörü ve includes/configure.php dosyası hariç katmak istediğin templateyi tümden ftpden uploud edeceksin.Bu kadar;)

furkeyn
02-24-2007, 02:38
teşekkür ederim E&H™
şu orman ürünleri.com un templatesini nasıl yapabilirim benim aklıma save as deyip resimleriyle beraber bilgisayara kaydetmek geliyor.sonra dreamweaver ile açıp düzenleme yapayım diyorum ama acaba tasarım sırıtırmı sence?

KraL
02-24-2007, 02:57
teşekkür ederim E&H™
şu orman ürünleri.com un templatesini nasıl yapabilirim benim aklıma save as deyip resimleriyle beraber bilgisayara kaydetmek geliyor.sonra dreamweaver ile açıp düzenleme yapayım diyorum ama acaba tasarım sırıtırmı sence?

O dediğin çok zor ve uzun iş. Hadi diyelim yapmaya kalktın...

1- Asp biliyormusun?
2- Admin panelini nasıl yapmayı düşünüyorsun?
3- Bir çok modul yoklenmiş bir asp var karşında:D Admin panelinide ona göre uyarlaman lazım.
4- Bunu böle yapacağına en iyisi osc kur işini hayli hayli görür:D

Yani çok uzun ve zahmetli bir iş.Sen dediğim gibi gözüne bi tema kestir.Kendi grafikerliğine güveniyorsan kafana göre editle.İngilizcende iyiyse www.oscommerce.com (http://www.oscommerce.com) yayıncı sitede o kadar güzel moduller varki anlatamam:D

furkeyn
03-01-2007, 04:25
hocam dreamweaver ile templateyi nasıl düzenleyebiliriz?
bir çok template dağıtımı mevcut ancak kendimize özgü bir şeyler yapmak istesek mesela en üste flash banner sol ve sağ tarafa linkler orta bölümede alt alta ürünler koysak mesela yada daha değişik bir düzen.bunları nasıl yapabiliriz fikri olan varmı acaba?
osc nin standart gelen templatesini dreamweaverda düzenleyip kafama göre tasarım yapmak istedim ancak dreamweaverda açtığımda sadece tablo alanı çıktı içindeki o resimler yazılar vs gözükmedi anlayamadım bu durumu...:cry: :cry: :not_i:

KraL
03-01-2007, 06:12
Valla hocam dreamweaverı kullanmayı iyi bileceksin.Şimdi burda sana nasıl yapacağını anlatamam ki.. Dediğim gibi kullandığın programları iyi bileceksin ki öle yaratıcı olasın;) Ama Ben kendimi geliştirmek istiyorum diyorsan dediğin tarzda elimde cdler var..Uygun fiyata verebilirim, tabi istersen;) Eğer düşünürsen cdyi ayrıntılı bi şekilde konuşabiliriz.Pm yoluyla msnni yolla yeter;)

furkeyn
03-01-2007, 11:05
hocam dw kullanmayı biliyorum daha önce phpbb nin standart temasını kendime göre ayarlamıştım ancak onda templateyi web sitesinde gördüğüm gibi her resim menü vs görüyordum fakat osc de dediğim gibi göremiyorum.yani gif jpeg vs ler yok.yazılar yok sadece table gözüküyor design bölümünde
onun olmamasının sebebini anlayamadım.

KraL
03-01-2007, 14:02
images klasörünün olduğu yerde bi dene bakalım..