PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sayfaları Html Yapma Hic Ugrasmak Yok Edit Yok

haqqi
03-20-2007, 21:08
Arkadaslar bu eklentı en basitinden calısan ve sayfaları html ye cevıren ve kurulumu oldukca kolay bir eklenti ne bır korku derdi var nede zorlugu..

ben kımseye yok yedek alın yok sunu edıtleyin demıcem direk import biggrin.gif

Arkadaslar eklentıyı acın ve icindeki ;

dc-seo-vb-url-rewrite.xml yi

admincp > plugin&ürünler > ürün yöneticisinden import edin yani ekleyin...

daha sonra yine ekdeki indirdiginiz dosyanın icindeki htaccess dosyasının icindeki kodları forum anadizininizdeki htaccess dosyanınızın icine bi bosluk bırakıp ekleyın ve kayıt edın

eger anadizininizde htaccess dosyanız yoksa ektekı htaccess dosyasını dırek ana dizine atın..

hepsı bu kadar kolay gele..

bu arada fark ettim ki eklenti yukleyebilme özeligim yok ben kendi serverimden veriyorum link ölmesin..

<<<<buradan indir >>>> (http://www.paylasturka.com/DC_SEO_vB_URL_Rewrite_1.00.rar)

3.6.5 de denendi sorunsuz calısıyo...

ahmee4
03-20-2007, 22:17
paran varsa vbseo, yoksa zoints seo dan daha iyisi yok.:)

haqqi
03-20-2007, 22:33
paran varsa vbseo, yoksa zoints seo dan daha iyisi yok.:)

kardes tabıkı haklı konusuyosun ama illada zointle ugrasamam yok kasar dıyen varsa vevbseo cok pahalı dıyen arkadaslara tavsıye edecegım bır eklentı ben forumu upgrade ederken ılk bunu kurdum gayet guzel calısıyodu

ama ben daha farklı bır seo kullandıgım ıcın bunu kaldırdım..

yakında kendı yaptıgım seo ile gelecem vbseo aratmıcak işallah yakın zaman olmayabılır ama paylasacagım bitince

karalicomputer
03-26-2007, 23:26
Arkadaşım Bunu plesk panelde nasıl uyguliycaz Lütfen yardımcı olurmusun cvp belkiyorum Teşekkürler...

behcet
04-28-2007, 23:11
vbadvanced da oluyormu ?

yanlizadam
08-03-2007, 02:51
bende calışmadı arkadaşım bu eklenti

CyberSoft
08-03-2007, 11:13
tesekkurler

KaRa_MaVi
08-29-2007, 05:30
TeşekkürLer arkadaşım birde şu Türkçe sorununu haLLetsek süper oLurdu hani ama neyse bunada şükür :)

aliatabak-2
12-24-2007, 11:08
Arkadaslar bu eklentı en basitinden calısan ve sayfaları html ye cevıren ve kurulumu oldukca kolay bir eklenti ne bır korku derdi var nede zorlugu..

ben kımseye yok yedek alın yok sunu edıtleyin demıcem direk import biggrin.gif

Arkadaslar eklentıyı acın ve icindeki ;

dc-seo-vb-url-rewrite.xml yi

admincp > plugin&ürünler > ürün yöneticisinden import edin yani ekleyin...

daha sonra yine ekdeki indirdiginiz dosyanın icindeki htaccess dosyasının icindeki kodları forum anadizininizdeki htaccess dosyanınızın icine bi bosluk bırakıp ekleyın ve kayıt edın

eger anadizininizde htaccess dosyanız yoksa ektekı htaccess dosyasını dırek ana dizine atın..

hepsı bu kadar kolay gele..

bu arada fark ettim ki eklenti yukleyebilme özeligim yok ben kendi serverimden veriyorum link ölmesin..

<<<<buradan indir >>>> (http://www.paylasturka.com/DC_SEO_vB_URL_Rewrite_1.00.rar)

3.6.5 de denendi sorunsuz calısıyo...

Gerçekten Harika Seo Eklentisi 1 ayda 50 bin index gördüm googlede işe yaramıyor diyorsunuz ama çok etkili zointten bile. vbseo ve zoint gibi kasma gibi sorunlar bile olmuyo..!

erhangulsum
01-25-2008, 03:13
bende yukledim bakalim nasil bir gelisme olacak...

sonkatip
02-05-2008, 20:38
türkçe sorununa bir çare varmı arkadaşlar, bi el atsak olmazmı :(

LanetLi
02-06-2008, 00:07
bende zoint te var vbseo da var + buda var hiç kasmıyor forum :s ilginç valla

erhangulsum
02-06-2008, 11:41
turkce karakter sorununu nasil halledebiliriz? yok mu bir cozumu?

alemciler32
02-09-2008, 16:52
türkçe karakter problemleri ne olacak peki türkçe karakterleri nasıl çevirtebiliriz ı gelen yere i otomatik olarak yaptırabilirmiyiz

BlueShadow
02-11-2008, 20:28
Bunu yükledikten sonra sitede bir sürü sorun oluştu.
Konu ve bölümlerin linkine tıklandığında;

Not Acceptable
Client browser does not accept the MIME type of the requested page.

--------------------------------------------------------------------------------

Web Server at siteadresi.com

Gibi hata veriyor.

Bu sorunu nasıl halledebilirim...??

BlueShadow
02-11-2008, 21:21
Bu eklentiyi forumdan sildim.
Bu şekilde hata almıyorum ama forumda hızlı mesaj gönderilmiyor ve resim ekleyemiyorum.
Bu sorunu nasıl halledebilirim,lütfen yardım edermisiniz?

erhangulsum
02-12-2008, 13:36
uygulamada sorun yok fakat turkce karakter sorunu oldugu icin siteden kaldirdim... eger cozulurse tekrar yuklerim memnundum yani ama tek sorun tr karakter

BlueShadow
02-12-2008, 13:55
Arkadaşlar bende kaldırdım bunu ama bunu kurduktan sonra hata oluştu.
hızlı mesajdan türkçe karakter kullanılmadığı zaman mesaj kayıt edilemiyor.
Yeni üye kayıt yaparken hata veriyor.

Nasıl düzeltebilirim bunu ??

CEZALAND
04-05-2008, 11:23
Ücretli Hostta Denedim Oldu Eline Sağlık Bide Türkçe Karakter Sorununu Çözebilsek Süper Olcak :happy05: