PDA

Tüm Versiyonu Göster : Flash Oyun Bloğu

gokhanaslan0678
04-01-2007, 16:16
Flash Oyun Bloğu
Evet Arkadaslar Güzel Birşey Denemenizi isterim Kendim Yaptım şimdilik içinde 20 tane oyun var En kısa zamanda 1 hafta içinde 100 geçecek şekilde oyun ekleyecem. Neden 20 yane dersen yeni yaptıgım icin anca bu kadar ekledim Neden 1 hafta sonra 100 olcak diyosanda ankaraya gitcem bir iş için Gelince yapcam tmm oldu diyosanda Denemek için Ekle sitene Yapmanız gerekken Cok BAsit sadece verecegim ıframe yi
__________________________________________________ ________________________
Kişisel Menü=>Portal KP==>Blok Yönetimi===>Yeni Yarat====>Htm Blok diyorsunuz.
Karşınıza Gelen Bölümde MEtin yazma kutucuğuna Vereceğim iframe kodunu yapıştırıyorsunuz. Başlığa Dilediğinizi yaziyorsunuz ve Kaydet diyorsunuz. Sonra Blog Yönetiminden Bloglar diyorsunuz Sağ tarafta Yazdığınız Başlığı buluyorsunuz. ve Yanındaki kutucuga tıklayarak Aktif Ediyorsunuz. Tabi Ordan Yayınlatmak istediğiniz bölümüde ayarlaya bilirsiniz.
Ama Orta Blog olmaz Çünkü Sadece Yan bloglar için Düzenledim

gokhanaslan0678
04-01-2007, 16:16
Kodu veriyorum:
<IFRAME HEIGHT="200" SRC="http://www.pckurdu.net/resim/gokhan/site/flashlar.htm" WIDTH="100%"></IFRAME>
Ewt Eğer Problem olursa Bana burdan yazabilir.
Veya emailimede yazabilirsiniz.
Email:gokhan@pckurdu.net MSN:gokhan@pckurdu.net

Blok ile ilgili Açıklama:
Yanda Yukarıdan Aşağı doğru kayıyor ve Oyunun resmini Adını ve Oyun ile ilgili minik bir açıklamayı yaziyor. Tıkladığında Oyunu Oynuyorsun. Eh idare eder Güzel Bir eklenti Dilerseniz Değişik Renk Tonlarında da Yaparım Temanızla Oyum sağlamsi için