Tüm Versiyonu Göster : Otomatik Thumbnail Oluşturmak
Aşağıdaki dosyayı indirip zipten çıkartın ve catalog/includes/function/ klasöründeki html_output.php dosyası ile yer değiştirin. Admin panelden resim yüklediğinizde, sitenizdeki ürün resimlerinin ebatı otomatik olarak küçülecektir.
teşekkür ederim.fakat yardımınız olursa 1 konuda sevinirim bana.oscommerce nin farklı 1 temasını kullanıyorum.
sayfanın her iki tarafında bayagı boşluklar var.ben menuyu sola sıfırlayıp sayfada görülen ürünlerin sayısının sayfa genişleyince artmasını istiyorum.uzun oldu galiba :) tema #9360
teşekkür ederim.fakat yardımınız olursa 1 konuda sevinirim bana.oscommerce nin farklı 1 temasını kullanıyorum.
sayfanın her iki tarafında bayagı boşluklar var.ben menuyu sola sıfırlayıp sayfada görülen ürünlerin sayısının sayfa genişleyince artmasını istiyorum.uzun oldu galiba :) tema #9360
Senin kulandığın tema ve bir çok osc. teması dediğin şekilde ortalıdır. Aslında tema demek yanlış diye düşünüyorum. Çünkü hepsi full oscommercedir. Yani üstünde kodlarla ve grafiklerle değişkenler yapılarak oluşturulmuş güzel oscommerce çeşitleridir. Yani benim sana bu konuda yardım etmem imkansız gibi bişeydir. Çünkü onu yapan kişi yada kişiler tamamen oturup kendilerinin ve başkalarınında göz zevkine hitap edecek şekilde yapmışlardır.Dediklerini yapman için iyi bir şekilde kodları bilmen lazım. Yoksa burdan bu şekilde yardımım olamaz :) Kolay gelsin :)
antagonistic
06-03-2007, 10:04
teşekkür ederim
emrahcebeci
06-16-2007, 14:29
saollllllllllllllllllllllllll
advertiser
06-28-2007, 09:20
paylaştığın için çok sağol
dostmetheus
07-02-2007, 01:23
teşekkürler