UltraVB.Com | vBulletin Destek ve Geliştirme Forumu  

Geri git   UltraVB.Com | vBulletin Destek ve Geliştirme Forumu > UltraVB CAFE > Eğlence > Komik Yazılar

Komik Yazılar Okudukça gülmekten kırılacağınız bölüm.

Tags:

LinkBack Seçenekler Stil

Alt 09-13-2007   #1 (permalink)
Yeni Üye

paskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 0
paskal is on a distinguished road
Bir koyunun günlüğü..

sevgili günlük, bugün yılbaşı neşe doluyor içim. Koyunluk işte iki haftaya kalmaz kurban bayramı var. Yazın yemyeşil otları otları görünce dayanamadığım için duba gibim oldum. Bu kurban kesin kelle gidecek galiba. Ah be sürüde bi koç var nasıl tatlı, nasıl karizmatik bişi bi boynuzları var görsen bugün bana bi bakış attı, bi boynuz attı başka koça içimin yağları eridi... Keşke o kadar naz yapmasaydım da evimin erkeyi olsaydı ölmeden önce bi gün görseydim ah ah... Bugünlük bu kadar sevgili günlük ağıla girmemiz lazım sürü psikolojisi işte köpeğin teki gidiyor diye biz de gidiyoz bıktım yaa bu psikiolojim bozulacak hoşçakal günlük...

Sevgili günlük bayrama iki gün kaldı ve beni çok beğendiler bu insanları da anlamıyorum hem beğeniyorlar, hem de kesecekler.. Neyse kesilceğimi biliyordum zaten ve düşünmek için çok zamanım oldu. Artık sonsuzlukta kaybolmayacağımı bildiğim için teselli buluyorum. Öylesine kesilip toprak olmaktansa şimdi bir başka hayata sahip olacapğımı düşünmek mutlu ediyor beni... Biliyor musun o karakoçla da ben hehe anlarsın ya neyse ... Sevgili günlüğüm öleceğim ama öyle mutluyum ki arkama bakıyorum da yapayım deyipte yapmadığım hiç bişey kalmamış. İyiki de yedim o otları yemeyenler ne oldu şimdi sadece bi süreliğine yırttılar ve kurban bile olamadan yzın ortasında ö güZelim mevsimde kesilip gidecekler...neyse elveda günlüğüm artık yaptıklarım spnsuzlukta yankılanacak ne diyom ben ya iyice gladyatör havalarına girdim bıçakları görünce...unutmadan karakoçla anlaştık cennette buluşacağız mutu olacağıs bunlar şimdi kına yakmaya geliyolar... elveda günlük son bi kes çitten atlamaya gidiyorum ben.....
paskal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Anahtar Kelimeler
bir, günlüğü, koyunun

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil