![]() |
| |||||||
| Komik Yazılar Okudukça gülmekten kırılacağınız bölüm. |
| Tags: anlam |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 0 ![]() | Kadınları Anlam Smilatörü Bu simülatörün üzerinde çalıştığı bilgisayar 16 cpu destekli, 2 GB memoryli ve saniyede trilyonlarca hesaplamayı yapabiliyor. Bu kadar uğraştıktan sonra bile ilk denememde bilgisayar yenilmekten kurtulamadı. Sokaktan çevirdiğim bir bayan ile yapılan karşılaşma logları aşağıdadır : Birinci müsabaka : Kadın: -Bilgisayar söyle bakalım saçlarımın yeni modelini nasıl buldun? Bilgisayar: -Böyle çok güzel olmuşsunuz efendim. Kadın: -Önceden güzel değildim yani? Bilgisayar: -Hayır önceden de güzeldiniz ama böyle çok güzel olmuşsunuz efendim. Kadın: Önceden bu kadar güzel değildim yani? Bilgisayar: -Hayır efendim önceden de çok güzeldiniz. Kadın: Şimdi pek o kadar güzel olmamışım ama? (bilgisayar terk eder) İkinci müsabaka : Kadın: -Bilgisayar, erkek arkadaşımdan ayrılmak istiyorum ben. Bilgisayar: -Pek mutlu değilsiniz zaten efendim, ayrılın bence. Kadın: Ama onu seviyorum. Bilgisayar: O zaman konuşarak sorunlarınızı çözmeyi denemelisiniz. Kadın: Yüzünü görmek, sesini duymak bile istemiyorum o hayvanın. Bilgisayar: -O zaman mail atın, görüşmeyeceğinizi söyleyin? Kadın: Hayır ondan ayrılamam. Bilgisayar: Kendinize biraz zaman tanıyın, duygularınız düşünceleriniz netleşsin. Kadın: Ne istediğimi biliyorum ben. Onunla asla olmaz. (bilgisayar terkeder) Üçüncü müsabaka: Kadın: -Bilgisayar sen beni sevmiyorsun. (bilgisayar terk eder) c/p dir |
| | |
| |
![]() |
| Anahtar Kelimeler |
| anlam, kadınları, smilatörü |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |