PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yardım Lütfen.

Anemon
01-16-2008, 22:18
merhaba sitenizde yazılan bütün bilgileri okudum oscommerce kurdum çalıştırdım ve orjinalde gelen tema yı beğenmediğim için değiştirmek istedim ve bu konuda sitenizde araştırma yaptım. dediklerinizde uyguladım fakat bir türlü admin paneli ile temasını kurdugum site birbirini tutmuyor benim için

RapidShare: 1-Click Webhosting (http://rs41.rapidshare.com/files/8700316/105xxx35.rar)
bu temayı kurup sql i ile birlikte upload edebilirmisiniz veya resimli anlatımı varsa nerden bulabilirim.

Teşekkürler.

KraL
01-17-2008, 08:15
dediklerinizde uyguladım fakat bir türlü admin paneli ile temasını kurdugum site birbirini tutmuyor

Burayı anlamadım :S Tutmuyor derken neyi kastediyorsun ?

Anemon
01-17-2008, 16:16
şimdi şöyle oluyor verdiğim template içindeki dosyaları çıkartıyorum ve forumda arattım nasıl template değiştirilir diye anlatılanlar gibi yaptım. Orjinal osc kurdugumuz zaman dvd satısı falan var bu template bilgisayar satısı falan var. Admin paneline girince site yönetilmiyor. Ayrıca template çalışıyor fakat hiç bir link aktif değil yani sql sanırım birbirini tutmuyor. :russianroulette:

KraL
01-17-2008, 20:26
warezdeki bir çok temada bu sorunlar var malesef :( Php Bilgin yoksa işin zor. Çünkü ben biLe bazen çok zorlanıyorum dostum :S