PDA

Tüm Versiyonu Göster : Template Uygulaması (Şablon)

Axess
02-01-2008, 14:04
Teplate Uygulaması
Uzunca suredir amotörce uygulama yapıyorum :16: senin verdigin adresten yada oscommerce resmi sitesinden indirdigim panel (shop) yine senin verdigin Teplate leri oturttum dogru oluyor ama ÇÖZEMEDİĞİM kısmı su
" Box başlıkları orn; Product Category" yada " footer daki special, contac us ,yada create an account " header da ki currincies ... diye gozuken yerleri turkcelestiremiyorum bu teplateleri kullanınca bunları yapılacak yerler includes/laguages/eng.php yada turkce.php fakat bu senin verdigin commerce uygulamasında da oscomerce sitesinin verdigindede uygulana biliyor lakin template yedimi ustune olmuyor USTA ve Ustad olarak lütfen bu konuda acıklayıcı yardımını bekliyorum .
Tesekkurler Saygılar

KraL
02-01-2008, 17:08
Anladığım kadarıyla herhalde, sen osc. kuruyorsun. Üstüne tema atıyorsun fakat ingilizce yerleri Türkçeleştiremiyorsun? Yanlış mı anladım acaba :S Birde varsa sitenizin adını buradan yazarmısınız.

Axess
02-01-2008, 23:06
Üstad tamamen dogrudur OsC ye tema yukledim hersey iyi guzel hos da
bayrak ikonları degistirdim dosyalarıda

inculde / languages/ icinde su anda
eng.php
tr.php
esp.php ve fazladan almancada
duruyor hala dosyaları mevcut onuda italyanca yapmayı dusunuyorum.

inculde / languages/eng/index.php
inculde / languages/tr/index.php
inculde / languages/esp/index.php
inculde / languages/de/index.php
mevcut ben yada musteri ne zamanki dili degistirse
tr secse assadakilerinde degismesini istiyorum ama yapamıyorum nereden yapılacagınıda bir
turlu bula bilmis degilim

header daki "Home-New products-my account-shopping cart-checkout "
footer daki "Special - ContactUs- Create an account-Costemer Login"
mesela bu degisiklikleri OSC nin ilk hali son surumu de dahil onda cok kolay yapabiliyorum ama tema yiyip te
deggisince bulamıyorum .

Üstad Localda deniyorum ben biraz garanticiyimdir ;) olursa bir hosta up edecegim .:good:

KraL
02-02-2008, 23:53
Valla Dostum Localde yapıyorsun iyi hoşta bulamama gibi bir durumun yada söz konusu değişiklik olunca değişmeme gibi birşey olmaması lazım. Sonuçta her dilin ( Eklenen Ürünler Hariç) üstüne tıkladığında otomatik olarak değişmesi gereken yerler değişir.Ayrıca Temandaki kodlarda da sorun olabilir.

Axess
02-04-2008, 11:50
Merhaba
Üstad herseyden once ilgin icin tesekkurler ....
ama sanırım sen beni anlamadın yada ben ifade edemedim soyle anlatırsam daha iyi olacak

11117 numaralı template i
son versyon OSC usutne attım problem yok 11117 numaralı template in en alıtna bakarsan
" Special I Contact Us I Create an account I Custemer Login " i goreceksin hangi dili secersen sec inglizce olarak cıkıyor
amacım bunları dil degisikliginde de kendi dillerinde sayfada gorunmeleri butun olay bu

su var normal osc de template atmazsak ustune eger bu gibi yerler kendi dillerinde degisiyor ama template i yedimi olmuyor yada ben yapamıyorum ....:Doh:
bir deneyin sizde