Tüm Versiyonu Göster : Mkportal/Forum Sorunlarınızı bu başlıkdan bildiriniz
Arkadaşlar mkportal/forum sorunlarınızı burdan bildiriniz.Lütfen sorununuzu yazdığınızda hangi forumu (smf,mybb,vbulletin,ipb,phpbb) kullandığınızı belirtiniz...
Geceye Vuslat
04-07-2007, 17:12
Vbulletin kurulu Mkportal'ı kaldıramadım
merhaba arkdaşlar ben bayadan beri mkportal kullanıyordum kaldırmak istedim dosyalarını sil yeter dediler sildim forumda aşağıdaki hata çıktı phpmyden mkportal gördüğün herşey sil deiler sildim gene aynı şimdi mk portal kurulu forumu ana dizine aldım ama gene aynı hata ne yapabilrim bi fikri olan varmı?
http://img151.imageshack.us/img151/9961/hataab7.jpg
Geceye Vuslat
04-07-2007, 19:34
ya yokmuı yarım edecek ark. forum kapalı duruyo :s
flood yapma arkadaşım, elbet biri yazar!! Bi dahaki sefere banlanırsın..
Sorununa gelince aklıma ilk gelen şey, yedeğini alıp tekrardan vb kurman geldi dostum...
Geceye Vuslat
PhpMyAdmin'le Tabloalardan MKPORTAL'la Alakalı Tabloları Silersin.. (Bilgin Varsa) = Yapmışsın Zaten..
Daha Sonra Forum'u Yeni Bir Versiyona Update Et.. Burada Dosyaların Yenilenmesi Adına Update Etmen.
Tema Klasörünü Değiştirmeden Dosyaların Üzerine Yazdırarak'ta Deneye Bilirsin.. PhpMyAdmin'le Ne Kadar Az Uğraşırsan O Kadar Faydalı Olur..
vbulletin kullanıyorum mk portal kurdum. dediğiniz gibi forumu portal içerisine almak için kodları functions.php ye ekledim ama büyüyor yana kayıyor bunun nedeni ne olabilir ? nasıl düzeltebilirim acaba ? .. şimdiden tşkler ..
mk portal kurdum.. türkçe dil paketi yükledim. türkçe karakter hatası weriyo..
forumu portal içine ayarladm.. functions ı ayarladm sonra ayarlardan da ayarladm.. forum a tıklayınca
ERROR: Database error.
Cannot execute the query: SELECT icon, title, url, position, target FROM mkp_mainlinks WHERE type = '1' ORDER BY `position`
MySql Error returned:
MySql Error code: 0
hatasını weriyor.. yardım edin..!
faye_efsane
04-24-2008, 17:20
merhabalar mkportal M1.1.2b ve phpBB 2.0.21 versiyonunu kullanıyorum şuanda.. forumu portal içine almayı denedim olmadı.. sizin forumu portal içine alma bölümünüzde ki adımları uyguladım ancak bu sefer forum hiç açılmaz oldu tekrar eski yedek dosyaları yükledim... bu forumu portal içine nasıl alırım bana yardımcı olabilir misiniz ?
faye_efsane
04-25-2008, 10:06
diğer gönderdiğim mesajlar forumda görünmeyince tekrar göndermek istim...
tekrar kısaca anlatayım sorunumu...
dün akşam phpbb foruma tema yüklemiştim ancak artık portal ve forum açılmıyor.. şu şekilde bir yazı çıkıyor...
phpBB : Critical Error
Could not open yeni template config file
DEBUG MODE
Line : 503
File : functions.php
bu sorunu nasıl halledebilirim.. yardımcı olursanız sevinirim...