PDA

Tüm Versiyonu Göster : Açılmış konulara tıkladınmı bu sayfa ile karsı karsıya geliyorum !!

henry
12-19-2006, 18:50
konum kilitlendi bende böle actım özür ..

Kardesler şimdi durumu söyle anlatim,,,

Bizim hostcu ftp silmiş ftp yi silince site uctu bende ftp ye yeniden dosyaları kurdum ve elimdeki yedeği yükledim tamam yedek calıstı sonra rasgele bi konuya tıkladınmı kardesıma resimdeki görüntü geliyor !

RESİM ;
http://img120.imageshack.us/img120/9102/adszga4.jpg

Ne yapmalıyımda ben bu konulara tıkladığım zaman sorunsuz bi şekilde acılsın ?? Yardımlarınızı bekliyorum ! saolun...

DeadLy
12-19-2006, 19:12
incLudes dosyasını tekrar ftp'ye at fakat eski kuLLandığın sürüm iLe aynı oLsun vbuLLetin sürümü

henry
12-19-2006, 23:09
allahtan senin dediğini yapmadın includes i silcektim azkalsın :D ben sorunu cözdüm inferno uyarı sisteminin dosyalarını istiyor !! includes e koydum olay bitti ;)n ilgilendiğin için saol bu arda

DeadLy
12-19-2006, 23:28
sonuçta bende yanLış bişe demedim ki incLudes de dosya eksik oLduğu için o hatayı vermiş. Eski dosyaLarını tekrar at dedim o kadar. sorun çözüLdü ise tmmdır.

Ek BiLgi: KesinLikLe ftp yedeğinizi aLın pcnizde bir köşede buLunsun. Bişe oLmaz siteme demeyin başınıza geLince anLarsınız.

By.EFE
12-20-2006, 00:17
sonuçta bende yanLış bişe demedim ki incLudes de dosya eksik oLduğu için o hatayı vermiş. Eski dosyaLarını tekrar at dedim o kadar. sorun çözüLdü ise tmmdır.

Ek BiLgi: KesinLikLe ftp yedeğinizi aLın pcnizde bir köşede buLunsun. Bişe oLmaz siteme demeyin başınıza geLince anLarsınız.

Bak Doğru Söylüyo.. Sakın İhmal Etmeyin.. Ummadğıınız Bi Anda.. Olmayacak Şeyler Oluyo...

henry
12-20-2006, 01:08
Eyw............................................... .........