![]() |
| |||||||
| Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster Genel konular sorunlar |
| Tags: google, indexletme, sorunu |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: hell
Rep Gücü: 0 ![]() | Arkadaşlar bir sitem var eskiden xxx.com domain vardı bazı nendeleden dolayı xxx.net domaine geçtik ama google bir türlü indexlemiyor. Froumda zonits seo 2.2.2 var gerekli robotx.txt ve **** tagları yazdım ama hala google 4 link var üstelik 2 günuğraşıp sitemap de yaptım ama nafile bu konu hakkında yardım derseniz sevnirim |
| |
| |
| | #2 (permalink) |
| Admin | GoogLe siteyi 2 günde indexLemez bekLiceksin. Herşey googLe'a kaLmış bizim eLimizden bişe geLmez şans işi resmen eğer tabiki herşeyi yaptıysan. 1 haftada da indexLer 1 ayda da buna biz karar veremeyiz. Sadece sabır
__________________ -- vBulletin Eklentler, Temalar, Template Modifikasyonlar ve S.S.S Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinecektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı kaiser_ dealxa [at] hotmail.com adresine mail olarak gönderiniz. |
| |
| | #4 (permalink) |
| Admin | <m e t a name="robots" content="all"> <m e t a NAME="robots" CONTENT="index, follow"> BunLarı birLeştir. Sorunu bende çözemedim GoogLe domaini de banLamamış. <m e t a name="robots" content="all,archive,index,follow,robots.txt" /> Not: m e t a yazmamın sebebi o keLime sansürLü. LamerLer saoLsun. Birde robots.txt dosyana baktım tek tek arama motorLarını yazmana gerek yok. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir.
__________________ -- vBulletin Eklentler, Temalar, Template Modifikasyonlar ve S.S.S Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinecektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı kaiser_ dealxa [at] hotmail.com adresine mail olarak gönderiniz. |
| |
| | #6 (permalink) |
| Admin | üstteki iki kod zaten senin sitende gördüğüm kodLar. sanırım extra tag ekLentisi kurmuşsun. o iki robots tagı iLe değiştir.
| |
| Anahtar Kelimeler |
| google, indexletme, sorunu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |