![]() |
| |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: 10 fen - e Yaş: 17
Rep Gücü: 0 ![]() | Yabancı Filmlerin Gerçek Türkçe Adları Mission impossible - Olacak iş değil Mission impossible 2 - Ben demiştim olacak iş değil The empire strikes back - İmparator arkadan vuruyor The fast and the furious - Oruçlu ve öfkeli A new hope- Hadi bismillah Clockwork orange - Tıkırında turuncu... Requiem for a dream - Allah’ından bulasın Roman holiday - Şakşuka You ve got a mail - Müjdemi isterim The sixth sense - Hissi kablelvuku - ‘Altıncı his’ Trainspotting - Tutunamayanlar Eyes wide shut - Kör tuttuğunu öper Run lola run - Çalış lola çalış A beautiful mind - Güzel bir beyin Blade - İsviçre çakısı Kill Bill - Bill’i öldürmek Face off - Yüzsüz Con air - Con hava yolları Lord of the rings - The fellowship of the ring: Sihirli yüzüğün peşinde- Yüzüklü kankalar Lord of the rings - The two towers: Sihirli yüzüğün peşinde - Kuleden kuleye şahin uçurdum Lord of the rings - The return of the king: Sihirli yüzüğün peşinde - Alem buysa kral benim Oceans eleven - Onbir denizci Pulp fiction - Ağır roman Ninja turtles - Allah’sız tosbağalar Batman begins - Başlatma batmanine! English patient - Sabırlı İngiliz Godsend - Hüdaverdi - Allahverdi- Don’t say a word - Sen sus gözlerin konuşsun A beautiful mind - Süper zeka The terminal - Otogar Waterwold - Alibeyköy-Beykoz-Sarıyer-Bismil
__________________ CiMBoMBoMSuN SeN BiZiM CaNıMıZ SaRı KıRMıZı aKaR KaNıMıZ SeWiYoRuZ SeNi CaNı GöNüLDeN CiMBoMSuN SeN BiZiM CaNıMıZ CiMBoMBoMuM BeNiM BiRiCiK SeWGiLiM SöLe SeNDeN BaŞKa KiMiM WaR BeNİM SeNiNLe aĞLaRıM SeNiNLe GüLeRİM SöLe SeNDeN BaŞKa KiMiM WaR BeNiM |
| | |
| |
![]() |
| Anahtar Kelimeler |
| adları, filmlerin, türkçe, yabancı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |