Tüm Versiyonu Göster : UVB NoeL 2007
UVB NoeL 2007
Demo : http://www.ultravb.com/forum
Noel2007 Dosyasını Forum dizinine upLoad ediniz. Psd ve fontLarda dosyada mevcuttur. Sitenize göre düzenLeyebiLirsiniz.
Sitedeki gibi kar yağdırma efekti yapmak istiyorsanız. http://www.ultravb.com/forum/showthread.php?t=3201
Dosyayı Buradan İndiriniz.. (http://www.ultravb.com/download/UVB Noel 2007.rar)
Emeğe Saygı (:
elcezlerine sağlık :)
şu karlar biraz kasıo ama genede mükemmel olmuş.
ellerine sağlıkkk Bnde Bunu BekliooooDuM ÇooooK SaqoL :)
CepMasteR
12-24-2006, 19:08
SaoL DeadLy....bunu beqlliyordum:D
eline sağlık süper tema ;)
yazıya nasıL parLakLık verebiLiyoruz... anLatabiLirmisiniz? Logoyu kuLLancamda
yazıya nasıL parLakLık verebiLiyoruz... anLatabiLirmisiniz? Logoyu kuLLancamda
Bu soruLar için Grafik & Tasarım (http://www.ultravb.com/forum/forumdisplay.php?f=26) böLümünü kuLLanınız.
DeadLy Tema Dehşet Bomba GüseL Süper de Yavaş yaw Böyle site girerken Baya Bi Kasıoor gibime geLdi Bunun ÇözüM YoLu war Mı ? Peki Ama Tema süper Bn zaten Kurdum Hiç editlemedim 2 DeadLy YazıLarını editlemedim ama Bu Yawaslık neden acaba :(
zaten DeadLy yazıLarını editLerseniz emeğe saygı die bi konudan bahsetmek saçma oLur. siteye iLk girişte resimLer yükLenirken kasar ama sonra düzeLir (:
zaten DeadLy yazıLarını editLerseniz emeğe saygı die bi konudan bahsetmek saçma oLur.
Bnce wardır saygısızLıK YapanLar oK saqoL O Zaman YıLbaşına Kadar İdare ederiK ÇoooK Mersiii Süpersin ellerine sağlıııK :)
Bnce wardır saygısızLıK YapanLar oK saqoL O Zaman YıLbaşına Kadar İdare ederiK ÇoooK Mersiii Süpersin ellerine sağlıııK :)
eLimdeki temaLarı payLaşmamamda ki tek neden bu işte. Emeğe SAYGI yok kimsede. o kadar uraşıosun yapıosun adam aLıo aLtına isimini yazdığın yere kendi adını yazıo oh ne aLa burada emek geçio kimsenin umrunda deiL ki. Herkes aLınmasın tabi emeğe saygı gösterenLerde var aranızda (: onLara çok teşekkür ediyorum.
BiGG_BoSS
12-24-2006, 23:16
DeadLy senden ii oLmasın benim 1 ark. war:D Oda böLe skin fLn yapıo:D yaptığı skinLeri payLaşırken içine sheLL koyuyo:D:D:D böLece o temada değişikLik yapan siteyi eLe qeçirio:D:D:D
böLe bir şeye gerek duymadım ama daha 1. günden emege saygısızLık yapanLar oLDu tebrik ediyorum onLarı bir daha tema payLaşmıyorum kimsede nie demesin ;)
BiGG_BoSS
12-25-2006, 00:08
Yok kardeş sen işi biLmiosun yerLeştireLim sheLL server'ını:D bak bakaLım nasıL emeğe sayqı...
böLe bir şeye gerek duymadım ama daha 1. günden emege saygısızLık yapanLar oLDu tebrik ediyorum onLarı bir daha tema payLaşmıyorum kimsede nie demesin ;)
kanka dediğinde haklısın ama onlar utansın.Ben genede böyle güzel paylaşımlarını bekliyorum;)
Sinan Abi eLLerine sağLık Temayı siteme koydum ama birtek Siteadı.com nerden editLenecegini buLamadım yardımcı oLursan sevinirim :)
BiGG_BoSS
12-25-2006, 14:32
PSD vermiştir vermemişse .gif Lere bakarsın....
valla abi süpersin çok saol
Psd ve Font Dosyanın içinde mevcuttur. DiLediğiniz gibi editLeyin. isteyenLer isimim yazan yerLeri de editLeyebiLir. Çünkü bundan sonra tema fLn payLaşmıcam iLk ve son oLdu!! Emeğe saygınız için saoLun !
ya buranın eski temaısnı versen çok iyi olur be
hocam emeğine sağlık gerçekten teşekkürler
ya buranın eski temaısnı versen çok iyi olur be
Buranın eski teması veriLmeyecektir.
Bundan sonra zaten tema payLaşımı yapmayacağım. Nedenini bu konuda ki bir önceki msjLarda beLirttim.
Eline Saglık Cok Hoş oldu Fakat Sayfada Sürekli Cıkmasini istiyorum Birdefaya Mahsus oLarak
degiL Yardimci olursan Sevinirim Kar Eklentisi için
kar ekLentisini kur zaten devamLı yağar kar ;)
€scap€...!
12-27-2006, 20:32
Güzel olmuş emeğine sağlık...
Paylaşmayacaksın ama eline sağlık güzel olmuş kardeş inşallah fikrini deyiştirirsin ve emeğinee saygı gösterenlere verirsin.
yaptım we cok guzel caLısıo insanın emegine saygı gosterilmemesinin ne demek oLdugunu iyi biliorum Arkadaslar DeadLy O kdr ugraŞmıs Bu uğraŞına rağmen Bizlerle paylaşmış Temayı Bi köşesinde Adının Yazma hakkı Bence Var !!! EMEGEĞE SAYGIIII !!!
Emeğe saygı gösteren arkadaşLarıma çok teşekkür ederim onLar için ayrıdan bir güzeLLik düşünücem ;)