Tüm Versiyonu Göster : Hızlı Cevap Hatası & Rep Sorunu
arkadaşlar bende vb 3,6,3 forum kuruluu açılan konuya msj yazmak için grıorum konuyaa hızlı cevaptan saol vs vs vs yazıorum gönder diorum altta hızlı cvp gönerilio bekleyin dedikten sonra azcık üstte aşağıdaki hata oluştu dioo ve msjı göndermioo .
Could not find phrase 'duplicate_post'. bu yazıo hatadaa ban bi çözüm bulurmusunuz şimdiden teşekkürler
duplicate_post Adında Bir Cümle Eksikmis..
Dil Dosyanı Deistir.. ?
çok teşekküğr edrim deniyorum hemen
eğer sorun çözüLmezse ise caps oLarak gösterirsen seviniriz (:
çözüldü hepinize çok teşekkür ederim şimdi sorun değiştii rep verme butonu gözükmüoo kullandığımız tema bluemaster fakat postbitte rep verme butonu yokk neden böle oluyo anlamadım resmi upload etmesem bile orda link olarak gösterir ama o bile yokk bana yardımcı olursanız sevinirim...
posbit_legacy tempLate'ni sıfırLa sorunun düzeLecektir.
yok postbit legacy sıfırlandı tema dosyalarını kontrol ettim postbitten kendim linkii ekledim öle bile olmadııı upagrede yapılmadı onuda not düşelimm sizce neden olabilir
Admincp => vBulletin Secenekler => Kullanıcı Ünvanlandırma Seçenekleri => Enable User Reputation system => Yes
Kolay Gelsin..;)
walla bu dediklerinizin hepsii yapıldı ama ginede göstermıooo teşşekür ediyorum cevaplarınız için
Diğer kuLLanmış oLduğun temaLarda da rep oLayı çaLışmıyor ise buna bizde bişey yapamayız. Çünkü bu sorun daha önce başka birisinin daha başına geLdi ve haLLedemedik. upgrade yapmadıysan upgrade yap birde öLe dene ;)
upgradede yemedi 3,6,3 tü 3,64 yaptık olmadıı en baba çalışan 3,54 aslında hiçbir sorunu yok bulsam indircemm hemennn
Sitemizde nuLL vb dağıtımı yasaktır ama dağıtan çok yer var GoogLe'da ara eLbet buLursun ;)
ArkadaŞlar Bu Sorunu Olan Hemen Okusunn Bu Soruna ÇÖzÜm Şu Kullanici Grubu YÖnetİcİsİnden En AŞada Bu Üye Grubu Yasakli Üye Grubu Dİe Bİ SeÇenek Var Emİnİm ÇoĞu KİŞİ Buna Hayiri Tikliyoo Bu SeÇenek Evet Yapilcak TÜm Gruplarda Yanİ RtÜbelerde O Zmn Terazİ GÖrÜnÜo.....herkese Hayirli Olsun
Üye zaten yasakLı grupta ise foruma giremezki
yok girebilıoo yasaklı üye grubu dediğin zaman oturum açmamış üye bi linke tıkladıgında su nedenden dolayı yasaklandınız dıoo fakat o dedğim seçeneğii evet dersekk lütfen foruma giriş yapın diee sayfa açılıo kullanıcı adı ve şifre gir dioo yanii fark bu oluyoo
sanırım ben tam oLarak ne dediğini anLamadım ama sorun düzeLdi ise konunun uzamasına gerek yok.
CLOSED