Tüm Versiyonu Göster : Sayfalarınız Daha Hızlı Açılsın!
Arkadaşlar Yapmanız Gereken Tek Şey;
Header Template ini Açın Ve En Üste Şu Kodu Ekleyin;
<**** http-equiv=Page-Exit content=BlendTrans(Duration=0)>
<**** http-equiv=Page-Enter content=BlendTrans(Duration=0)>
bunun tam anlamı ne oluyor dostum ? ne tür bir işle engeliyorda böyle hızlanıyor ona göre uygulayacagımda.
sanırım sayfanın açıLış ve kapanış süresini 0'a indirio tabi bu hızLıLık sitenin çerezLeri pc'ye kayıt ediLdikten sonra yani siteye ikinci bi girişte oLur. ;)
pc ine templemesi güzel bişi internet olmadan baglantı harici gezilen sayfalar gezile bilinir teşekkürler.
Arkadaşım Bu Eklenti Sahibi Lonely Dir Emeğe Saygı ;)
ama tabiki beLirLi bir süre sonra sıfırLamakda gerekiyor. Çünkü baya bi yüksek boyuta uLaşabiLiyor.
Ek oLarak;
Bu ekLentinin sahibi LoneLy değiLdir çünkü ekLenti değiLdir. Bu bir htmL tagıdır. o zaman bende bir tag yazarım benim derim çıkarım. Yok böLe bişe..
Bir ekLeme daha yapayım.
Header'e değiL HeadincLude tempLate'ne en üste ekLerseniz faydasını görürsünüz..
FightClub
01-12-2007, 22:42
Teşekkürler :)
walla Ben Bilmiyorum Deadly GÖrevli Olduğu Yerde O Eklenti Kendinin Olduğunu Söyledi :D
LoneLy'de 1 Shey Biliorsa Ben "O" Olim :)
GörevLi oLduğu yerde zaten inan üst yönetim'e acıyorum. BiLgisiz bir çok insanı mod yapmışLar özeL üye yapmışLar. Geçen özeL üye yaptıkLarından bir tanesi bu sitede rekLam yaptı die banLandı. Gerçekten sevdiğim bir siteydi orası ama şimdi resmen çocukLarın eğLence merkezinden başka bişe değiL.
:D saLLayın artıK Burası Var :D ezberLemeyen Kalmazzzz burayı :)
KRaL_JAcK_
01-23-2007, 20:09
teşekkürler bu tag güzeldir biliyorum ama bi süre sonra harddiskini doldurur :)
pusu6600
02-12-2007, 02:47
Arkadaşım Bu Eklenti Sahibi Lonely Dir Emeğe Saygı ;)
Ya Kardes Tema Yaparsınız Tamam Eklenti Yaparsınız Tamam'da İkiTane Kodun Sahibi Olmas Deadly'e Aynen Katılıyorum:good: :good: Ayrıca Lonely Eklenti Yayınlıyor Ama Sadece Alıntıdan İbaret VbRewite Eklentisini Kurdum Forumu Hosting Uzmanı Bile Onaramadı Yedek Yükledim
St.Frame
04-08-2007, 00:18
Ben Foruma Zarar Verir Diye Biliorum Ama Siz Bilirsiniz ...
işe yaradı gerçekten saolasın
Murat_1995
06-22-2007, 08:58
Ya Kardes Tema Yaparsınız Tamam Eklenti Yaparsınız Tamam'da İkiTane Kodun Sahibi Olmas Deadly'e Aynen Katılıyorum:good: :good: Ayrıca Lonely Eklenti Yayınlıyor Ama Sadece Alıntıdan İbaret VbRewite Eklentisini Kurdum Forumu Hosting Uzmanı Bile Onaramadı Yedek Yükledim
o senin hostçunun salaklığı ozmn;)
LoneLy'de 1 Shey Biliorsa Ben "O" Olim :)
O zaman 0 olabilirsin baan göre ;)
LoneLy,Crow bunlar benim ilk tanıştığım vb uzmanları tmm deadly gibi birine yetişemezler ama kendi destek siteleri var(dı)
Crowunki vbullet-turkey.com du reklam değil site kapalı zaten