PDA

Tüm Versiyonu Göster : temayı değiştiremiyorum

beyefendi
01-07-2007, 01:22
http://www.ultravb.com/forum/showthread.php?t=4872 adresinden ipod ve papercrane isimli temaları indirdim.

ipod isimli temayı server da /public_html/forum/images/ dizinine indirdim.

temayı değiştirmek için yapmam gereken ;

Ftp ye giriyoruz. forum klasörünü açıyoruz. Tema dan temaya değişir nereye atıcağımız. Genelde temanın klasörünü /forum/images klasörünün içine klasör olarak atılır ! Öncelikle /forum/images in içine atarak deneyiniz.

Styles & Templates >> Stil indir/yükle >> Import Style XML File

Bu tablodan temanın xml sini import ediyorsunuz.

Sıra geldi temayı forumda aktif etmeye ;

admin panel >> vBulletin options >> Style & Language Settings >> Default Style

Bu tablodan temanızı seçip aşağıdan savelersiniz. Olucaktır.

vbulletin-style.xml dosyası ipod isimli temanın içinde yokki xml uzantılı dosya yok acaba yanlış birşey mi yapıyorum.

CoNaNx
01-07-2007, 01:38
Arkadaşımızın Koyduğu Ipod Teması Yanlıştır Ipod Temasının İlk Başta Style Adlı Klasörde Olmadı Gerekir... Arkadaşım Ben Eke Koydum Ipod Temasını Bu Düzgündür Style Klasörünü Ftp de ana dizine at Xml Yi Yükle Kullan ;) Türkçe Butonlarıda Koydum...;;

beyefendi
01-07-2007, 01:44
Çook teşekkür ederim...

yaa bende uğraşıyom uğraşıyom ala ala dedim bende var bişey heralde neyse teşekkür ederim tekrardan

beyefendi
01-07-2007, 02:01
Dosyanın vBulletin-Sürümü(3.6.0) kurmuş olduğunuz bu sürüm(3.6.4) ile uyuşmuyor.

versiyon uymadı :russianroulette:
yinede teşekkürler

BiGG_BoSS
01-07-2007, 02:07
Kardeş stiL versiyonunu iptaL et...

ScReaM_
01-07-2007, 09:35
Dosyayı Import Ederken Stil Versiyonunu İhmal Et Secenegine Evet De..

CoNaNx
01-07-2007, 12:15
Arkadaşım O 3.6.x İçin İhmal Et Sorun Çıkmaz...

DeadLy
01-07-2007, 13:55
tema seçmede sorun oLursa eğerki sitedeyken index.php yazan yerin yanına ?styleid=1 yaz enter'a bas tabi o 1 temanın ID'si ;)

Ek BiLgi ;)

beyefendi
01-07-2007, 14:19
ipod isimli temayı bilgisayarıma indirdim. türkçe butonları da indirip eskileri ile değiştirip server a style klasörü içinde ana dizine attım. admin panelde biçim yöneticisinden kendi bilgisayarımdaki [3.6.0final]ipod-fixed.xml dosyasının yolunu gösterdim (biçim sürümünü gözardı et e TAmam dedim.)
Yükle dediğimde
Bu Biçim 'Default Style' zaten mevcut, bu Biçimi kullanmak istiyorsanız ya adını değiştirin yada diğer biçimin üzerine kaydedin.
diye uyarı verdi...

xml dosyasını not defteri ile açıp başlardaki satırda Default Style yazan yere İpod yazıp tekrar denedim oldu.

Daha sonra vbulletin ayarları / biçim ve dil ayararına gidip default stil yazan yeri ipod yaptım ve kaydettim sonuç:

bembeyaz bir sayfada yazılar geldi

temayı yüklemedi ??? Napcam

CoNaNx
01-07-2007, 14:50
Arkadaşım Sen Xml Dosyasıyla Oynama Tema YÜklerKen Stil Başlığı Yaz(Yani Tema Adı) Bnu Yaz Yükle Sonrasında
Biçim Ve Dil Ayarları Standart Biçim Burdan İstediğin Temayı Seç ;)

DeadLy
01-07-2007, 14:51
pm iLe sitenin adı ve biLgiLerini gönder ben haLLederim

ScReaM_
01-07-2007, 14:57
Bir Stili Yükleme Bu Kadar Uzayabilirmi ?

Kilit..