Tüm Versiyonu Göster : Ultravb Nin Kulandıgı Tema
Sevgili forum yöneticileri sizin tema gibi yarı portal yarı forum temaları arıyorum.
ultravb de bayagı aadım ama bulamadım yarı portal yarı forum olması icin birşeymi yapıyoruz. ?:ouch2:
1.) Temamız VeriLmeyecek.
2.) PortaL türü temaLar sitemizde mevcut biras daha araştırınız.
teşekkürler de bayagı aradım ama bulamadım farklı bir kelime ilemi aramam gerekiyor.
Arama yapmak yerine StyLe böLümündeki konuLara baksan daha hızLı buLursun. Her styLe da bir caps var. ÜsteLik soL paneL oLmasa biLe ekLentiLer böLümünde soL paneLin nasıL ekLendiği de mevcut ;)
teşekkürler bunu duymak cok cok iyi oldu panel yapmayıda ögrenmiş olurum :)
Ne GüseL Bu Temayıı ne doktorlar ne MühendisLer istedi de wermedi . :D Vermesste :D
:D bu tema aslında paralı diye biliyorum yada benzerleri paralı ama hic sagda solda dagıtılırken bulamadım. :D
BiGG_BoSS
01-09-2007, 16:27
DağıtıLmaz tabiki...
Tema paraLı değiL çünkü satmayı düşünmedim. Satmamda vermemde herşey para değiL benim için paragöz oLsaydım siteme açıLır açıLmaz adnense eklerdim. 1 aydan fazLa oLdu ekLemedim haLa. Amacım size birşeyLer öğretmek. Zaten öğrendikten sonra başkaLarından istemenize gerek kaLmıcak çünkü kendiniz yapıcaksınız hemde daha da güzeLLerini ;)
BiGG_BoSS
01-09-2007, 22:05
Şunu kafanıza sokun HALKIN ADMİNİ DJ_SONSUZLUK DEİL...
:::::::::::::...............DEADLY............:::: ::::::::::::::
Yorumun için teşekkürLer BiGG
BiGG_BoSS
01-09-2007, 22:57
Ne demek efendim ne demek siz saoLun...
ExpLoiTeR
01-09-2007, 23:37
temanın -----versiyonu-----sc idi tabi bi zamanlar
aaa yunus cok ayıp ama editledim kimse görmedi sanırm :D
ExpLo Sc'ye ben yaptım beğenmediniz. Bende bu sefer kendi siteme yaptım ve temayı daha da geLiştirdim. Size zamanında o güzeLLiği yaptım ama kendiniz istemediniz..