PDA

Tüm Versiyonu Göster : DHTML Kategoriler Menüsü, Kategorileriniz için DHTML menü...

KraL
01-11-2007, 00:37
İçerisindeki kodlar sayesinde 4 çeşit DHTML menü kullanımına olanak sağlayan bir menüdür....

http://www.oscommerce.com/community/contri...search,dynamenu (http://www.oscommerce.com/community/contributions,4228/category,all/search,dynamenu)

Kurulum :

1- İndirdiğiniz dosyanın içindekileri sitenize upload edin.(Gerekirse backup almayı unutmayın)

2- Yine dosya içerisindeki dynamenu_for_osc_styles.txt dosyasını açarak içindekilerin hepsini kopyalayıp, catalog/stylesheet.css dosyasının en sonuna yapıştırın.

3- catalog/includes/column_left.php dosyasını açarak oradaki,

if ((USE_CACHE == 'true') && empty($SID)) {
echo tep_cache_categories_box();
} else {
include(DIR_WS_BOXES . 'categories.php');
}

ifadesini

if ((USE_CACHE == 'true') && empty($SID)) {
echo tep_cache_categories_box();
} else {
include(DIR_WS_BOXES . 'dm_categories.php');
}

olarak değiştirin.

4- Son olarak catalog/includes/footer.php yi açın ve sayfanın en sonunda ?> tagından önce aşağıdaki kodu ekleyin ve kaydedin..

echo $GLOBALS['dmfooter'];

Hepsi bu kadar... Bundan sonra menünüzün görünüşünü styleshhet.css içerine eklediğiniz style lardan ayarlıyabilirsiniz...

Anlatım ZadagandoR abime aittir.

BiGG_BoSS
01-11-2007, 00:39
Annamadım ama saoLasın :D:D

KraL
01-11-2007, 00:49
la sırf yazmak için yazıyon:D ama sana kırgınım bilesin:(

netalan
04-24-2007, 02:14
dostum bunu çalıştıramadım bi izah edermisin. ?

KraL
04-24-2007, 02:51
Neresini anlamadın?

netalan
04-24-2007, 03:46
Neresini anlamadın?

:)

Aslında anlamadım degil anlatımı yaptıgnız şekilde kurdum fakat çalışıp çalışmadıgını bişlmiyorum :)

Ama bende çalışmadı dynamenu_for_osc_styles.txt dosyasındakileri Css dosyasına Kopyala / Yapıştır demişsiniz ama öyle bi metin dosyası yoktu ( dynamenu_for_osc_styles.txt )

Ayrıca gecenin bu saatinde msj 'ıma karşılık verdiginiz için teşekkürler :)

KraL
04-24-2007, 14:18
kardeş o dediğin var sen nasıl göremedin :D Yukarda verdiğim linktekinden birini indir, var yani emin ol:D Ben yaptım o yüzden sölüyorum:D