PDA

Tüm Versiyonu Göster : vbulletin.org'dan nasıl yararlanılır?

mazyy
01-22-2007, 20:31
vbulletin lisanslı kullanıcısıyım ama vbulletin.org dan yararlanamıyorum.yani nasıl üye olurum eklentilerden faydalanabilirim?

DeadLy
01-22-2007, 21:04
vBuLLetin.org'a üye oL. sonra karşına şu yazı çıkacak;
You are currently showing up as unlicensed. To download mods and/or participate in our community. You will need to prove that you have a valid vBulletin license. To do this, go to vBulletin.com Member Support. Upon entering the support area, enter and/or verify your "Contact Email Address". For further information, please read our "Showing Up As Unlicensed?".

Koyu iLe beLirttiğim kısıma tıkLıcaksın ve Lisans biLgiLerini girdikten sonra sana geLen maiLden açtığın kuLLanıcı profiLini aktif ediceksin.

mazyy
01-23-2007, 19:17
dediklerini yaptım lisans bilgilerini girdim mail adresi bölümü çıktı save email adres dedim.bekliyorum mail gelmedi daha.
Teşekkürler

DeadLy
01-23-2007, 19:58
Gereksiz maiL kısımına baktın mı hiç?

mazyy
01-24-2007, 21:10
baktım hala gelmedi.hemenmi geliyor yoksa inceleme falan yapıyorlarmı

DeadLy
01-25-2007, 00:40
geLmesi Lazımdı 24 saat içinde geLir normaLde

geveze
01-25-2007, 01:51
zaten lisansı alırken verdiğin email adresini üye olurken verirsen direk yararlanıyorsun ben hiç öyle işlere girmedim valla. deadlynin dediği yanlış bilmiyorsam ek olarak 3 kişiye giriş ve eklentileri indirme hakkı vermek değilmi yanlış biliyorsam biri beni düzeltsin

DeadLy
01-25-2007, 09:22
vbuLLetin.org'a kayıt işLemLerini diğer arkadaşım yaptığı için ben denemedim daha önce. ama arkadaşımız için normaL bi üyeLik aLıp karşıma çıkan yazıya göre ne yapabiLeceğini söLedim :) yok iLLa da yapamıyorum bu sitede doğruLamayı diosan vbhackers.com'da da aynı kadro coderLer ve designerLer konu açıyoLar :) ama styLe böLümLeri vb.org kadar geLişmiş değiL.

mazyy
01-25-2007, 15:01
neyse bari vbhackers.com'dan yararlanalım gelmedi mail bekliyorum ama.
Teşekkürler bilgi için