Tüm Versiyonu Göster : Site taşıma ve birleştirme
Smf bölümü yoktu buraya açtım.
Arkadaşlar benim bi rakip site vardı o siteyi satın alıorm.Ve kendi sitemle birleştirmek istiorm böle bişi yapılabilir mi?
Yalnız alıcaım site vb değil smf .
yine yanlış yere açmışsın :D koskoca SMF yazısını kimse görmüo mu ya.. birleştiremezsin.
Off pardon diğer web sistemlerine baktım hemen :D . Peki bunun hiç bi çözümü yokmudur ?
ikisinden birini kullanıcaksın.. birleştirme yapamazsın.
Sadece üyeler aktarılır mı ?
Konular deilde üyeleri yapabilme şansın var ama o da % 30 gibi bi şans. Çünkü import edeceğin User ID'sini sendeki en son ID'den fazla olması lazım vs vs çok karışık bi işlem ve ben sadece fikir söledim sakın yapmaya uğraşma bence sen en iyisi o satın aldığın siteyi başka bir host'a at ve iki ayrı forum olarak kullan. ;)
Aynı içerikte 2 forum olmaz ikisi de bi müzik grup hakkında web sitesi sonçta . Başka fikriniz var mı acaba ?
siteyi satın almadıysan eğer onu alacak para ile düzgün biyere reklam ver daha iyi olur.
Reklam vermektense satın alıp kendi siteme yönlendirmek daa akllıca değil mi
Ben sana sadece fikrimi söledim onu yapıp yapmamak sana kalmış ama reklam her zaman iyidir. Yeterki doğru olan reklamı seç. Günlük 10Bin tekil hit getiren siteler var fiyatları pek çok değil. Rakip vs düşünerek amatörce değilde sadece kendi siteni düşünerek akıllı adımlar atarsan eğer ki bu tür şeylere gerek bile kalmıcaktır. Misal UVB rakip yok mu? Var. Reklamda vermedim biyere. Sadece site için yaptım ne yaptıysam şuan ki durumunu görüosun üstelik şunu da söliym bu daha başlangıç ;)
UltraVb ile benim site içeriğim vs. çok farklı. Nese ben kararımı verdim yardım için teşekkürler
İçerik o kadar önemli deil işin mantığını kavradıktan sonra herşey kolaylıkla yoluna girer merak etme.
Sorun çözüldüğüne göre CLOSED (: