![]() |
| |||||||
| iTrader | RSS | GoogleMap | Ülke ve Bölge İstatistikleri | Referans Siteler | Sık Kullanılanlara Ekle | Açılış Sayfası Yap |
| Genel Sorunlarınız & Çözümleri vBulletin hakkında tüm sorunlarınızı bu bölümden bizlere bildirebilirsiniz |
| Tags: popup kodu ariyorum |
![]() |
| | LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
| | #1 (permalink) | ||||||||
| Üye Giriş: Jan 2007 Konum: Hannover Yaş: 28
Rep Gücü: 7 ![]()
Sisteminiz: vBulletin
iTrader: (0) | arkadaslar foruma chat bölümü eklemek istiyorum chat icin gerekli kodlarim var ama chatsayfasini popup olarak acmak istiyorum bana popup kodlarini verebilicek kimse varmi acaba ......simdiden yardimci olan olmayan herkese tesekkür ederim .. | ||||||||
| | |
| | #3 (permalink) | ||||||||
iTrader: (0) | ilgilemen yeter umarim ise yarar cok tesekkür ediyorum.. ama elimdeki kodu burdaki hangi dosyaya entegre edicam ve nasil ???? Bu mesaj en son " 02-08-2007 " tarihinde saat 09:32 itibariyle emir2005 tarafından düzenlenmiştir.... | ||||||||
| | |
| | #5 (permalink) | ||||||||
iTrader: (0) | benim aradigim bi libki olcak linke tiklayinca pencere acilacak navbara link eklicam chat diye tiklayana popup olarak caht sayfasi acilacak senin verdigin ana sayfa acilinca direk reklam popuplari gibi acilan bi popup saol ama ilgin alakan verdigin eme icin.. | ||||||||
| | |
| | #6 (permalink) | |||||||||
| Özel Üye Giriş: Jan 2007 Konum: ruhum nerde isterse
Rep Gücü: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
iTrader: (0) | Alıntı:
calendar.php$session[sessionurl_q] yazan yer url kısmı - $vbphrase[calendar] yazan yerde işte başlık kısmı chat mi dersin sohbet mi dersin. ne deniyorsa. rep rica ediyim![]() | |||||||||
| | |