![]() |
| |||||||
| vBulletin S.S.S vBulletin Sıkça Sorulan Soruların Cevapları |
| Tags: dusuk, guvenlik, kullanimi, performans, sunucu, yuksek |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 (permalink) |
| Hızlı Üye | Yüksek güvenlik & Performans / Düşük sunucu kullanımı Bu belge (makale) sadece Forumun dah hızlı çalışmasını , Daha güvenli olmasını ve düşük sunucu kulanımını sağlar . Görünüm ve Stil değilde Güvenlik ve performansa önem verenler için hazırlanmıştır. ve forumun işe yaramayan bir çok özelliğinide kapatır Bu belge güvenlik için tek başına yeterli olmaz. çünkü güvenlik, forum bazında değerlendirilse bile yetersiz kalır. çünkü gerekli olan Kullanıcı Grup izinleri ve Forum izinleri şu an için ayarlanmamıştır. Forum (site ) güvenliği 3 ana öğeden oluşur 1- Forumun kendi Ayarları ile yapılan güvenlik 2- Hosting güvenliği 3- Site sahibinin Bilgi ve Tecrübesi Bu dokuman 45 günlük çalışmanın ürünüdür. Ve dokumanı okuyan arakdaşlar benim atladığımı düşündükleri bir yer görürse lütfen beni uyarsınlar. Anlamdığınız bir yer olursa mutlaka sorun. Çünkü dokuman çok kritik ayarlar ile oynuyor 1- vBulletin Options > Site Name / URL / Contact Details Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Enabled Built-in BB Codes = //Tüm seçenekleri işaretleyebilrsiniz Maximum [code] Lines = 20 17 - vBulletin Options > Message Posting and Editing Options Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. Kod: Bu Bölümü Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir. |
| | |
| |
| | #3 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 22
Rep Gücü: 0 ![]() | mesela benım forum cok kasıyor yanı mesela yenıkonuac dedıgımız zaman o sırada baska bır sıteye gectıgımızde durum cubugundan tekrar kendı sıteme dondugumde kasıntı meydana gelıyor bunlar onu onlermı ? yada onu nasıl onlerım |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Admin | Sitenin teması çok ağırsa kasma yapabilir. Boyutu büyük resimler, boyutu küçük ama sayısı fazla resimler, flashlar vs bunlar kasma yapar.
__________________ -- vBulletin Eklentler, Temalar, Template Modifikasyonlar ve S.S.S Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinecektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı kaiser_ dealxa [at] hotmail.com adresine mail olarak gönderiniz. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 26
Rep Gücü: 0 ![]() | peki ben birşeyi merak ettim bu 45 günlük çalışma güzel ve yararlı olmuş ama neden ingilizce o kadar çalışmışsın Türkçe yapsaydın bari şimdi sitesi Türkçe olanlar ingilizcedende pek anlamayanlar bu ayarları yapabilmek için ingilizcemi öğrenmeleri gerek yoksa sitenin dilini ingilizcemi yapmaları gerek vede yaptıkları ayarların ne işe yaradıklarını bilmezlerse ne anlamı kalırki bunun ezbercilikten ne farkı olur bence yararlı görülen bu konunun Türkçesi olması gerekirdi diye düşünüyorum kolay gelsin |
| | |
![]() |
| Anahtar Kelimeler |
| düşük, güvenlik, kullanımı, performans, sunucu, yüksek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |